Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia sluit 2017 mooi af

Westlandia sluit 2017 mooi af

📁 Senioren 📅 maandag 18 december 2017

Waar er vorig seizoen al op zaterdag werd vertrokken naar het hoge Noorden, was nu de vertrektijd op 09.45 uur op zondag vastgesteld.  Na een tussenstop kwam de bus om 13.00 uur het sportpark van Be Quik 1887 oprijden.  Op een goed bespeelbaar veld kon er gespeeld worden, maar voor de toeschouwers was het gebied rondom het veld gevaarlijk glad.  Westlandia begon goed en kreeg ook de eerste mogelijkheid op de score te openen.  Hierna een kansje voor de gastheer, maar deze werd geelimineerd.  Na 20 minuten was het wel raak voor Westlandia. Na een goede aanval en een voorzet van Jeroen, staat Jedsel op de juiste plek om de 0 - 1 aan te tekenen.  Be Quick neemt de aftrap en de bal gaat richting keeper van Be Quick die op een voor hem dramatische manier de bal mist.  Jedsel is er als de kippen bij om de 0 - 2 te scoren.  Be Quick is van slag maar Westlandia weet de score nog niet uit te breiden.  Vlak voor rust komt dan toch de 0 - 3 wederom door Jedsel.  In de rust spreekt men om vooral scherp te beginnen na de rust.  Dit was niet tegen dovemans oren gezegd want in de 47e minuut was het Adnan die de 0 - 4 aan liet tekenen.  Be Quick gaf de moed niet op en scoorde in de 52e minuut de 1 - 4.  Ramon maakt de 1 - 5 in de 69e minuut.  Toch had Be Quick het laatste woord midels de 2 - 5.  Een goede overwinning, waarbij de ploeg nu 3 gewonnen wedstrijden heeft in de 2e periode.  Baluw Geel gaat op doelsaldo aan kop in deze 2e periode.

jong Westlandia liet na om Herbstmeister te worden.  Een 1 - 1 gelijkspel tegen de hekkesluiter was niet voldoende.  Quick dat zijn wedstrijd afgelast zag worden kan de ploeg nog passeren

Al met al kunnen beide ploegen toch met een goed gevoel op trainingskamp gaan richting Spanje begin januari.  Zondag 1 begint de competitie wederom op zondag 14 januari met een thuiswedstrijd tegen H.B.S., waar jong Westlandia pas zondag 28 januari gaat beginnen.