Home » Nieuws » Nieuws senioren » zondagselectie op trainingskamp

zondagselectie op trainingskamp

📁 Senioren 📅 dinsdag 02 januari 2018

Allereerst de BESTE  WENSEN voor 2018 namens de zondagselectie.  Laten we er met z'n allen weer een mooi voetbaljaar van maken.  De zondagselectie vertrekt woensdag 3 januari al om 04.45 uur richting Rotterdam om met het vliegtuig naar Alicante te vliegen.  De selectie zal diverse trainingen afwerken en er zal een wedstrijd op zaterdag gespeeld worden.  Het 1e elftal zal aantreden tegen hoofdklasser S.J.C. uit Noordwijk en jong Westlandia zal tegen zondag 3e klasser Baardwijk uit Waalwijk spelen.  Op maandag 8 januari zal de groep weer om 23.30 uur aankomen op Schiphol.  Dan zal het 1e elftal op zondag 14 januari de competitie weer beginnen met een thuiswedstrijd tegen H.B.S..  Het 2e gaat pas weer het laatste week-end van januari aan de competitie beginnen.