Home » Nieuws » Nieuws senioren » Zondag 1 gaat weer beginnen aan de competitie

Zondag 1 gaat weer beginnen aan de competitie

📁 Senioren 📅 vrijdag 12 januari 2018

Het 1e zondagelftal gaat as zondag weer beginnen aan de competitie.  Na een goed trainingskamp zal de knop weer om moeten richting het echte werk.  Kan de ploeg de goede reeks die aan het einde van 2017 werd ingezet voortzetten ??  Het Haagse H.B.S. is de tegenstander.  H.B.S. heeft zich in de winterstop kunnen versterken met oud Feyenoordspeler Ruben Schaken.  Het is afwachten of deze speler de ploeg over het moeilijke punt heen kan zetten.  H.B.S. staat op en 14e plaats met 13 punten en Westlandia staat op een 11e plaats met 20 punten.  In de 2e periode staat Westlandia na 3 gespeelde wedstrijden op een gedeelde 1e plaats.  Wiilen we nog iets van het seizoen maken zal de wedstrijd gewonnen moeten worden.  De aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur op de Hoge Bomen.