Home » Nieuws » Nieuws senioren » jong Westlandia pakt periode

jong Westlandia pakt periode

📁 Senioren 📅 woensdag 28 februari 2018

Doordat tegenstander T.O.G.B. 2 afgelopen zondag geen representatief elftal op de been kon krijgen werd de wedstrijd verschoven naar dinsdagavond.  Het was niet de meest aangename temperatuur om te voetballen, dus voor de toeschouwers was het helemaal een koude avond.  Gelukkig weerhield dit alles de mannen van jong Westlandia niet om een hoge score neer te zetten.  Uiteindelijk werd er met 6 - 1 gewonnen van een ploeg die meestal moeilijk te verslaan is.  Doelpuntenmakers waren Chiedo 5x en Mark. Door deze ruime overwinning blijft jong Westlandia koploper en kan er volgende week zondag 10 maart een grote stap naar het kampioenschap gezet worden als er gewonnen gaat worden van de enige concurrent Quick 2.  De wedstrijd tegen Quick uit zal dan om 14 uur plaatsvinden in den Haag.