Home » Nieuws » Nieuws senioren » Zondag 1 naar de volgende ronde Haaglanden Voetbal

Zondag 1 naar de volgende ronde Haaglanden Voetbal

📁 Senioren 📅 woensdag 07 maart 2018

Door een 4-2 overwinning op RKDEO heeft Westlandia de volgende ronde bereikt van het Haaglanden Voetbaltoernooi. Het was RKDEO wat vroeg in de wedstrijd via een snelle counter (randje buitenspel) op een 1-0 voorsprong kwam. Hierna trok Westlandia het initiatief naar zich toe en kwam via doelpunten van Anwar 2x, Adnan en Chiedo op een 4-1 voorsprong. Deze voorsprong had groter moeten zijn maar het vizier stond niet scherp genoeg. Na de rust een feller RKDEO wat in het begin van de 2e helft vergat te scoren. Toch kwam de ploeg uit Nootdorp door een slippertje in de defensie op  4-2. Verder kwam de ploeg niet en behaalde Westlandia een goede overwinning. In de volgende ronde spelen we op 20 maart thuis tegen de zaterdag van Voorschoten'97 (2e klasse). Groot minpunt van deze avond was de zware liesblessure van Mo in de slotminuut van de wedstrijd. Kan u helaas nog niet vertellen hoe de toestand van Mo op woensdagochtend is.