Home » Senioren » Zaterdag » Voorbereiding zaterdagselectie

Voorbereiding zaterdagselectie

📁 Zaterdag 📅 maandag 31 juli 2017

Dinsdag 8 agustus start de zaterdagselectie met de eerste training voor een nieuw seizoen in de  (res.) 1e klasse. Dit maal is het 1e team ingedeeld in de 1e klasse A ( district West 1). Dat bekekent een aantal behoorlijk verre uitwedstrijden tegen tegenstanders uit bijv. Hoorn, Volendam en Marken. Het 2e team treft veel tegenstanders die ook vorig seizoen in de poule zaten.

In de voorbereiding is er voor zaterdag 1 en 2 vanaf 19 augustus een nederlaagserie georganiseerd. Dat toernooi wordt in zijn geheel afgewerkt op de Hoge Bomen.  Er wordt gespeeld tegen Honselersdijk, Den Hoorn, Lyra  en DSO. De laatste oefenwedstrijd is op 12 september bij buurman Naaldwijk.

Voor de districtsbeker is zaterdag 1 ingedeel bij Honselersdijk, VELO zo. en GDA zo. Het 2e team  bekert tegen Zwaluwen 2, VV Barendrecht 3 en Kethel Spaland 2.. De start van de pouleswedstrijden is gepland op 2 september

Het complete schema van de voorbereiding is hier te lezen. Zodra er meer bekend is staan op die pagina ook de data van de beker- en competitiewedstrijden van de zaterdagselectie.

De selectie en  de technische staf hopen ook dit seizoen ook weer op veel steum van de vrijwilligers en de groen-witte aanhang.

Fr@