Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia - SV ARC de voorbeschouwing

Westlandia - SV ARC de voorbeschouwing

📁 Zaterdag 📅 dinsdag 03 oktober 2017

Komende speelronde is de selectie van SV ARC te gast op sportpark Hoge Bomen.
Westlandia bewaart goede herinneringen aan het 1e team van deze tegenstander. Immers ongeveer 6 maanden geleden werd in Alphen a/d Rijn een langer verblijf in de 1e klasse veilig gesteld. Er volgde toen een mooie lange 3e helft op Sportpark Zegersloot, in de bus naar Naaldwijk en natuurlijk in de eigen kantine.
De tegenstander bleef verslagen achter, maar wist zich via een prima reeks in de nacompetitie ook te handhaven in de 1e klasse.
Die lijn hebben ze in de eerste 2 wedstrijden in de klasse 1A van district West I door weten te zetten. ARC is de trotse en ongeslagen koploper na een makkelijke overwinning in Breukelen en een verhit potje tegen uiteindelijk 9 man van CSW.

Westlandia heeft een andere start achter de rug. In de eerste 2 competitiewedstrijden  konden de mannen van trainer Theo Verbeek beide keren pas in de 2e helft een rol van betekenis spelen. Tegen WV-HEDW leverde dat nog 3 punten op.
Afgelopen speelronde was een gelijk spel zeker mogelijk geweest. De kansen na rust waren er, maar in blessuretijd kreeg de verdediging van Forum Sport het voordeel van de twijfel, De scheidsrechter keurde een kopgoal van Danny Bijl af vanwege, in zijn ogen, ongeoorloofd lichamelijk contact bij een kopduel........

Komende zaterdag vanaf 14:30 uur dus de 3e speelronde en de 2e thuiswedstrijd. De technische staf zal er in de voorbereiding op het duel zeker aan werken dat de groen-witten vanaf het 1e fluitsignaal van scheidsrechter de heer Dam de bovenliggende partij moeten zijn.

Voor trainer Roy Wasmus is het wekelijks puzzelen om een volwaardig 2e elftal op te stellen. Na 2 wedstrijden heeft zijn  team 1 punt behaald.
Mede met de inzet van spelers uit het 3e team en de A-jeugd, strijdt hij ook zaterdag weer voor een goed resultaat.  Dat moet dan vanaf 12:00 uur gaan gebeuren tegen het 2e van ARC, dat eveneens zonder puntverlies in de top van de reserve 1e klasse. Het zal een zware maar natuurlijk geen onmogelijke opgave gaan worden.

Tot zaterdag

Fr@