Home » Senioren » Zaterdag » CSW - Westlandia: de voorbeschouwing

CSW - Westlandia: de voorbeschouwing

📁 Zaterdag 📅 donderdag 23 november 2017

Westlandia gaat zaterdag op bezoek bij CSW in Wilnis. Beide teams hebben geen verleden tegen elkaar.
Trainer Theo Verbeek zal zijn tactiek moeten bepalen op basis van de beschikbaarheid van zijn eigen fitte spelers, wedstrijdenverslagen van de tegenstander en wat hij van collega-trainers heeft gehoord. Wat hij in ieder geval wel weet is dat CSW in mei 2014 en 2016 degradeerde uit de 1e klasse. In beide gevallen keerden Combinatie Sportclub Wilnis na 1 seizoen weer terug. Het wordt voor de ploeg uit de gemeente Ronde Veenen al wel het 8e seizoen op dit niveau.

In de 1e periode pakte CSW met 4 overwinningen, waarvan 3 op eigen veld, 12 punten en staat als promovendus op een keurige 8e plaats. Winst tegen WV-HEDW en bij Te Werve springen daarbij in het oog.

Nr. 12 Westlandia heeft het in die 8 voorgaande wedstrijden lastig gehad. Dat komt zeker ook omdat bepaalde sterkhouders niet of slechts beperkt inzetbaar waren. Daarnaast blijft het puzzelen om tegen sterke(re) tegenstanders de goede mix van spelers en tactiek te vinden en natuurlijk ook doelpunten te scoren.

In de 2e periode staan alle ploegen weer op nul en komt het er op aan om punten te gaan pakken. Streven voor Westlandia zal zijn om bij de winterstop  minimaal evenveel punten (17) te hebben als vorig jaar kerst.

De wedstrijd van komende zaterdag staat onder leiding van de heer Raven. Aftrap aan de Pieter Joostenlaan 7 3648XR Wilnis is om 14;30 uur
----

Het 2e team sloot de 1e periode af met een 2-1 overwinning tegen directe concurrent RCL. Zaterdag wacht de altijd lastige uitwedstrijd bij nr. 12 Lyra 2. Westlandia (9e) heeft op de ranglijst een voorsprong van 3 punten.

Fr@