Home » Senioren » Zaterdag » WV HEDW- Westlandia: de voorbeschouwing

WV HEDW- Westlandia: de voorbeschouwing

📁 Zaterdag 📅 woensdag 31 januari 2018

Na de domper tegen SV Marken (4-6) wacht voor Westlandia komende zaterdag de uitwedstrijd bij WV-HEDW.
De Amsterdammers lieten in de heenwedstrijd in Naaldwijk een goede indruk achter. Zeker in de 1e helft van die wedstrijd hadden zij het betere van het spel, maar de rust werd bereikt met een 1-1 stand. Na de thee wist Westlandia het, door compacter te spelen, achterin dicht te houden en ook nog 2x te scoren (3-1 eindstand)
Na afloop liet trainer Theo Verbeek optekenen dat hij wist dat WV-HEDW een goede ploeg had, maar dat ze zo goed zouden zijn.......
Het is dan wel verrassend dat de Amsterdammers op de helft van de competitie nu slechts 7e staan met slechts 18 punten, waarvan 11 op eigen veld. De grootste thuisoverwinning was overigens 7-2 tegen SV Marken.
Afgelopen zaterdag was er bij FC Breukelen wel direct een overtuigende 5-0 overwinning. Ashraf Azzouz scoorde 2x en is ook topscorer bij de Amsterdammers met 7 goals.

De mannen van Theo Verbeek zullen komende zaterdag op Sportpark Middenmeer gebrand zijn op het eerste goede resultaat in 2018. Enerzijds is dat om afstand te houden op de 12e plaats (voorsprong op Breukelen is wel 8 punten, maar met 1 wedstrijd meer gespeeld) en anderzijds voor het nodige zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden.
Als de heer Kraak beide doelen vanaf de middenstip kan zien en het veld heeft goedgekeurd  zal er om 14:30 uur afgetrapt worden.
----

Het 2e team had afgelopen zaterdag ook een lastig potje tegen de beloftes van FC 's-Gravenzande. Er werd met 6-0 verloren van de koploper.
Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd in Leiden tegen nr. 5 UVS. De mannen van trainer Roy Wasmus moeten aan de bak, want de huidige 12e plaats betekent aan het einde van het seizoen p/D-wedstrijden tegen de 2e klassers.

Fr@