Home » Senioren » Zaterdag » Update 3/6 Kan Westlandia za. 2 zich handhaven....?

Update 3/6 Kan Westlandia za. 2 zich handhaven....?

📁 Zaterdag 📅 zaterdag 02 juni 2018

Westlandia za. 2 had een lastig seizoen. Door allerlei omstandigheden kon trainer Roy Wasmus, zeker het afgelopen 1/2 jaar, zelden over een respresentatief elftal op 1e klasse-niveua beschikken. Dankzij de inzet van spelers uit de lagere seniorenelftal en de A-jeugd, kon het team wel netjes alle wedstrijden spelen. Helaas was het niet mogelijk om directe handhaving te realiseren.

Dat zal dan de komende weken in een superspannende nacompetitie met de 2e klassers moeten gebeuren.

Dinsdagavond om 20:00 uur  treffen we in de eerste ronde de beloftes van Deltasport op de Hoge Bomen.

De winnaar van die wedstrijd speelt vervolgens zaterdag 9 juni op eigen veld in de 1/2 finale tegen de winnaar van de wedstrijd Die Haghe 2 - Rijjnsburgse Boys 3.
In de finale zal op 16 juni om 1 plaats gestreden moeten worden tegen het sterkste team uit de wedstrijdenreeks tussen  RCL 2- DSO 3, Quick Boys 4 en VDL 2.

Zodra er meer bekend is zal dat op de site worden gepubliceerd.

Fr@