Home » Senioren » Zondag » HSC'21 komt naar de Hoge Bomen

HSC'21 komt naar de Hoge Bomen

📁 Zondag 📅 woensdag 04 april 2018

Komende zondag is HSC'21 uit Haaksbergen te gast op sportpark De Hoge Bomen.
Successen uit het verleden geven geen garantie voor komende zondag, maar Westlandia won alle drie voorgaande duels. Het waren overigens niet allemaal simpele overwinningen.

In ons 1e seizoen in de 3e divisie werd het in Naaldwijk 1-0 door Rémon van Bochoven. Uit werd er met 3-0 gewonnen (Patrick Batist Adnan Bajic en Jeroen Spruijt). Het was toen de 12x op rij dat we ongeslagen bleven.
Op 19 november 2017 wonnen we in het Oosten onze 1e wedstrijd van dit seizoen op vreemde bodem. Breekpunt in die wedstrijd was rood na hands op de doellijn door een speler van HSC'21. Adnan Bajic kon vanaf de stip zijn 2e goal van die middag scoren. Jedsel Markes zorgde uiteindelijk voor de 3-1 eindstand. Voor de happy voorzitter Geo v.d. Wilk was het reden om de mannen op de terugweg op een "happy meal" te trakteren.

HSC'21 ontving afgelopen weekend HBS op een nieuw hoofdveld. De Hagenezen werkten binnen de lijnen niet mee aan de feestvreugde en won met 3-1. Dat bekent dat de voormalige amateurkampioen van Nederland (1999) nog vol aan de bak zal moeten om punten te vergaren, want de staartclubs pakken ook met regelmaat punten.

Westlandia speelde op afgelopen Paadzaterdag een prima wedstrijd in Veghel. Blauw-Geel'38 werd in eigen huis met 4-1 verslagen. Jedsel Markes scoorde in die wedstrijd 3x en komt daardoor dit seizoen op 13 goals. In totaal was hij bij Westlandia al 16x trefzeker in de competitie.  Jeroen Spruijt was ook 1x doeltreffend. Zijn teller staat dit seizoen ook op 13. Sinds zijn debuut in zondag 1 was hij al goed voor 66 doelpunten en is daarmee afgetekend topscorer van de huidige spelersgroep.

De selectie van trainer Edwin Grunhölz is nu met een 9e plaats en 36 punten zo goed als verlost van de gevarenzone en kan zich in de komende 8 wedstrijden gaan richten op een goede afsluiting van het seizoen. Daarbij zou het mooi zijn als in ieder geval het negatieve doelsaldo van -8 nog wordt weggepoetst.

Om 14:00 uur zal scheidsrechter Van der Werf  de wedstrijdbal vrij geven voor mogelijk een boeiend duel.

----
Het 2e team gaat op bezoek bij nr. 6 RKAVV. De mannen van trainer Pieter Jongmans wonnen zelf met de Paasdagen met 4-2 van DOSR  en zag nr. 2 Quick weer 2 punten verspelen.
De Hagenezen moeten, om nog kampioen te worden, in de resterende 7 wedstrijden al 13 punten achterstand goedmaken op Westlandia.

Wie weet tot zondag
Fr@