Home » Senioren » Zondag » Westlandia gaat voor 3 punten naar EVV Echt

Westlandia gaat voor 3 punten naar EVV Echt

📁 Zondag 📅 woensdag 25 april 2018

Westlandia deed met winst in de thuiswedstrijd tegen Quick'20 goede zaken. Door de resultaten van afgelopen weekend zijn we voor Jong Vitesse vooralsnog de enige concurrent voor de 3e periode. Onze achterstand bedraagt wel 3 punten en er moet nog behoorlijk aan het verschil in doelsaldo gewerkt worden. De jonkies uit Arnhem spelen zondag pas om 18:00 uur tegen Jong de Graafschap.
Tegen de tijd dat Westlandia weer terug is uit Echt in Limburg, zal bekend zijn welk belofteteam als beste uit de bus gekomen is.

De mannen van Edwin Grunhölz speelden eind maart ook al tegen EVV. Het was toen voor de Limburgers al snel duidelijk dat er die dag op Sportpark de Hoge Bomen niets te halen viel. Door goals van Jeroen Spruijt (2x), Salah el Mhamdi en Brandon Tichem werd het na een ruststand van 3-0 uiteindelijk 4-1. De groen-witten speelden een zeer gedreven wedstrijd.
Als komende zondag ook met een dergelijke instelling aangetreden wordt tegen EVV, kan de 4-1 zeperd van vorig seizoen op Sportpark In de Bandert ook weggespeeld worden.

Op eigen veld won EVV dit seizoen 7 van 14 gespeelde competitiewedstrijden. Wat in het oog springt zijn de thuisnederlagen tegen nr. 16 Quick'20 en 17. Be Quick en het totaal-aantal van slechts 27 gescoorde goals. Tegen Westlandia zullen ze de punten thuis willen houden, want dan zijn ze verzekerd van een langer verblijf in de 3e divisie.
De groen- witten gaan echt geen ca. 400 km bussen om (weer) met lege handen terug te komen. Het kan dus een mooie en spannende wedstrijd worden die onder leiding zal staan van scheidsrechter Voncken.

Aftrap aan het Sportpad 4, 6101 LJ in Echt is 14:00 uur.

-------

Het 2e team gaf afgelopen zondag als kampioen een visitekaartje af. Tegenstander Laakkwartier werd met 9-0 verslagen. In de rust van de wedstrijd van het 1e, werd de gehele groep in het zonnetje gezet. Ook de spelers uit de A-jeugd, die aan het succes hebben bijgedragen, werden daarbij niet vergeten.

Op 13 mei staat pas de volgende competitiewedstrijd op het programma.