Home » Senioren » Zondag » Update 2/6 Westlandia zo. 2 naar 1/2 finale landskampioenschap

Update 2/6 Westlandia zo. 2 naar 1/2 finale landskampioenschap

📁 Zondag 📅 zaterdag 02 juni 2018

Westlandia zo. 2 werd vorig jaar landskampioen bij de reserveteams. In juni 2017 werden de beloftes van HFC in Haarlem met 4-3 verslagen. Desley Bransen 2x, Miquel van Dijk en Marc du Chatinier waren toen de doelpuntenmakers.

Doordat de mannen van trainer Pieter Jongmans en zijn staf een paar weken geleden al afgetekend kampioen werden in de res. hoofdklasse zo. A, mogen ze komende weken de titel verdedigen.

Op woensdagavond 30 mei speelden de groen-witten op de Hoge Bomen tegen het 2e team van Quick Boys. Na een aantrekkelijke wedstrijd wist Westlandia door met 2-1 winst de 1/2 finale te bereiken en algeheel kampioen van West 2 te worden. Zondag 2 mag nu op zaterdag 9 juni (???)  een bus bestellen voor een uitwedstrijd in de 1/2 finale tegen Staphorst. Dat team schakelede UNA 2 uit.
De winnaar van die wedstrijd krijgt op 16 juni op eigen veld de finale voor het landskampioenschap. De tegenstander komt uit de andere kant van het speelschema. Daarin spelen nu nog HSC'21, Gemert en wederom Koninklijke HFC 2

Of we zo ver gaan komen...???.... Westlandia kan in ieder geval de steun van de eigen supporters hard gebruiken

Wordt vervolgd
Fr@