Home » Senioren » Zondag » 'Finale' dag voor Zondag 2

'Finale' dag voor Zondag 2

📁 Zondag 📅 zaterdag 16 juni 2018

Zoals in het verslag op de site valt te lezen (zie hier) heeft zondag 2 afgelopen weekend met een superjong team, door een 1-0 overwinning bij Staphorst 2,  wederom de finale voor het lanskampioenschap bereikt. Net als vorig jaar zijn de beloftes van de Koningklijke HFC uit Haarlem onze tegenstander. Ondanks de (aantrekkings-) kracht van het zaterdagvoetbal, komt het beste 2e team van Nederland dus weer uit het zondagvoetbal.

De wedstrijd zal komende zondag 17 juni vanaf 14:30 op de Hoge Bomen gespeeld gaan worden. Vanwege het weekend van de Westland Cros is de normale toegang naar ons hoofdveld afgesloten. Ook het eigen parkeerterrein is niet beschikbaar. Iedereen zal gebruik moeten maken van de ingang ter hoogte van de atletiekbaan. Deze is bereikbaar via het fiets-, voetpad achter de tribune bij het hoofdveld van Westlandia.

Vanwege mogelijke drukte voor andere (sport-)activeiten bij de buren van de Hoge Bomen, zal er slechts beperkt plaats zijn om de auto te parkeren bij VV Naaldwijk. Neem daarom bij voorkeur de fiets, want die kan gestald worden bij Westlandia tussen veld 1 en 2.

Naast de finale voor de landstitel is het ook de finalewedstrijd van het 2e team op zondag. Vanaf komend seizoen zullen de talenten via de zaterdagselectie verder klaargestoomd gaan worden voor het vlaggenschip op zondag. Mooie gelegenheid om komende zondag de jongens aan te moedigen zodat zij én de technische staf met een hoofdprijs afscheid kunnen nemen van de zondag en/of de club..
De entree is gratis.

Wie weet tot zondag