Home » Vrijwilligers » Herhaalde oproep: Kom jij het mediateam versterken?

Herhaalde oproep: Kom jij het mediateam versterken?

📁 Vrijwilligers 📅 dinsdag 12 april 2016

Een belangrijk facet van de goede prestaties is gelegen in het maken van camerabeelden van de wedstrijden. Om het team zo goed mogelijk te begeleiden kan de hoofdtrainer Edwin Grünholz met zijn begeleidingsstaf beschikken over professionele videobeelden. Een analyse van de laatst gespeelde wedstrijd met behulp van videobeelden, heeft al een vaste plaats in de trainingsweek. Deze beelden worden standaard doorgesproken met de spelersgroep. Indien gewenst kan het begeleidingsteam zelfs in de rust al beschikken over beelden van de eerste helft. De beelden worden klaargezet en uitgezocht door de videoanalist, oud eerste elftal speler Steven van der Mark.
,,Westlandia maakt bij iedere thuiswedstrijden twee soorten opnames’’, vertelt video coördinator Gert-Jan Weijer. ,,Alle wedstrijden worden opgenomen voor videoanalyse doeleinden en daarnaast wordt iedere wedstrijd ook opgenomen voor gebruik in verschillende media. We gebruiken hiervoor twee verschillende camera’s. De beelden voor de media worden gemaakt met een professionele camera door cameraman Kees Zwaard’’,, geeft Gert-Jan Weijer aan. ,,Nu doen we alleen nog de thuiswedstrijden, maar we hebben de ambitie om ook de uitwedstrijden op te nemen, zodat we wekelijks onze website en het eigen YouTube kanaal kunnen voorzien van beelden, maar ook samenvattingen kunnen leveren aan de WOS en TV West. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Westlandia speelt zich in de kijker en de mediapartijen besparen kosten, doordat we de een grote kostenpost uit hun handen nemen’’.

Uitbreiding mediateam

Westlandia is op zoek naar extra medewerkers voor haar mediateam die goeddeels op vrijwillige basis willen helpen bij de vervaardiging van de beelden. ,,Wij zijn op zoek naar drie verschillende functies: een extra cameraman, een editor die op zondag de samenvatting kan maken en een commentator/verslaggever die de beelden van commentaar kan voorzien en interviews kan afnemen. Indien er mensen zijn die dit leuk vinden, kunnen ze zich bij mij melden op het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.