Home » Vrijwilligers » Westlandia TV zoekt “medewerkers”

Westlandia TV zoekt “medewerkers”

📁 Vrijwilligers 📅 woensdag 01 juni 2016
Westlandia TV zoekt “medewerkers”

Dit seizoen heeft Westlandia TV volop getest met het maken van samenvattingen van Zondag 1. Deze samenvattingen zetten we op ons YouTube kanaal. Ook werden ze met regelmaat gedeeld met de WOS. Volgend seizoen willen we structureel de thuiswedstrijden filmen. Op zondagavond zetten we de samenvatting van de gespeelde wedstrijd op ons YouTube kanaal. Ook de WOS ontvangt onze beelden zodat ze gebruikt kunnen worden in WOS Sport.

Westlandia is op zoek naar extra medewerkers voor haar mediateam. Wij zijn op zoek naar verschillende functies: een extra cameraman, een editor die op zondag de samenvatting kan maken en een commentator/verslaggever die de beelden van commentaar kan voorzien en interviews kan afnemen. Indien er mensen zijn die dit leuk vinden, kunnen ze hun interesse doorgeven via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westlandia TV mediateam Flyer2