Home » Vrijwilligers » Vrijwilliger LED cherm

Vrijwilliger LED cherm

📁 Vrijwilligers 📅 woensdag 30 november 2016
Vrijwilliger LED cherm

Westlandia heeft sinds kort een prachtig mooi Led scherm. Nu zijn we op zoek naar een paar handige gasten of meiden die:

-        Natuurlijk een Westlandia hart hebben
-        Een beetje tijd over hebben voor de club
-        Of een beetje creatief zijn
-        En/of een beetje betrouwbaar zijn
-        En/of een klein beetje met een computer kunnen omgaan
-        Tijd willen vrijmaken
-        Het LED scherm willen bedienen of coördineren of creatieve input willen leveren

Zo kunnen we met elkaar het nieuwe Led scherm maximaal gebruiken. Niet alleen bij wedstrijden van de eerste elftallen op zaterdag en zondag, maar ook bij de jeugd en om andere leuke en creatieve boodschappen te maken en te verkondingen.

Je kan je aanmelden als je animaties kan en wil maken, als je tijd hebt om te het scherm te bedienen, maar ook als je het scherm wilt coördineren, zodat er altijd wat zinvols te zien is.

Met elkaar kunnen we het scherm echt echt waardevol maken voor Westlandia.

Ben jij zo een leuk en enthousiast iemand en wil je meehelpen om het Led scherm optimaal te benutten, meld je dan aan bij Arthur Zuijderwijk.Telefoon nummer 06-51610647 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.