Home » Vrijwilligers » Urgente Vacatures!

Urgente Vacatures!

📁 Vrijwilligers 📅 dinsdag 01 september 2015
Urgente Vacatures!

Trainer D en / of E pupillen
Voor diverse teams van de D en E klasse zijn wij dringend opzoek naar kandidaat trainers(sters).

Spelertjes van de D klasse zijn geboren in 2002 en 2003. (12/ 13 jarigen)
Spelertjes van de E klasse zijn geboren in 2004 en 2005. (10/ 11 jarigen)

Welke vaders, vitale opa's of andere vrijwilligers vinden het leuk om wat voor deze groepen spelers te doen?
Trainingstijden van deze groepen: einde van de middag en begin van de avond.

Clubscheidsrechters
Door de vergrijzing binnen ons korps clubscheidsrechters hebben wij dringend behoefte aan nieuwe aanwas. Zou u op de zaterdagen en soms door de weeks een wedstrijdje willen fluiten?

Webmaster en kandidaat PR zaken
Wat dit precies inhoud vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Mocht u interesse hebben in één deze vacatures verzoeken wij u contact op te nemen met mevrouw Marjon Duijvestijn.
Haar telefoonnummer en mailadres staan onderaan dit bericht.

RKVV Westlandia is een grote vereniging die zoals alle amateurverenigingen geleid wordt door en draait op de inzet van vrijwilligers. Zoals deze tekst al aangeeft zijn wij eigenlijk één groot bedrijf waar de arbeid wordt verricht door meer dan 400 vrijwilligers (parttime medewerkers).
Dit vraagt heel veel coördinatie en goede afspraken. Door de inzet van al onze vrijwilligers is het nog steeds mogelijk om voor relatief weinig geld de voetbalsport te kunnen beoefenen.
Het betalen van contributie betekent immers niet dat verder alles perfect geregeld wordt of geregeld kan worden.
Slechts bijzonder weinig leden en ouders weten wat er voor komt kijken om een vereniging goed te kunnen leiden en succesvol te kunnen laten zijn.
Wekelijks zijn er mensen actief in o.a. de volgende commissies en functies:

Leiders, Trainers, Scheidsrechters, Commissie van ontvangst, Materiaalbeheer, Kledingcommissie, Evenementen organiseren, Grote club actie e. a. acties, Sleutelbeheer, Facilitaire zaken, Jeugdcommissie, Ledenadministratie, Bestuur, Sponsorcommissie, Businessclub, Supportersclub, Clubblad, Webmaster, Technische commissie, Toernooicommissie,Kascommissie, Security op de zondagen, etc, etc.

De samenleving verandert en steeds meer taken komen terecht bij de mensen (vrijwilligers) die al heel veel doen voor de vereniging en ook van deze vrijwilligers mogen wij verwachten dat zij hun taken goed uitvoeren. Vrijwillig is immers niet geheel vrijblijvend.
Koester de mensen die veel doen en maak het aantrekkelijk voor deze groep om door te gaan als vrijwilliger.
Positieve kritiek en waardering mag altijd en wordt enorm gewaardeerd. Echte Kritiek op onze vrijwilligers werkt vaak averechts en daarom graag uitsluitend via de juiste kanalen communiceren.

Een vereniging zijn wij met zijn allen en wij hebben elkaar heel hard nodig.
Zeven dagen per week zijn er vrijwilligers bezig om: het sportpark, de kleedkamers en de kantine schoon te houden.
Kantinemedewerkers zorgen voor de inkoop en de verkoop , velden worden gekrijt, onkruid wordt verwijderd, onderhoud wordt uitgevoerd, scheidsrechters worden gezocht, velden en kleedkamers worden ingedeeld, trainers, leiders zijn bezig met hun teams, scheidsrechters en grensrechters met de wedstrijden , etc, etc.
Allemaal alleen maar vrijwilligers.

Er is voor een ieder wat te doen en wij zouden graag zien dat een ieder zich meer bewust zou zijn van wat er allemaal geregeld wordt op onze prachtige vereniging.
Regelmatig worden wij geconfronteerd met uitspraken van de beste stuurlui (zij staan nog steeds aan de kant) of krijgen vrijwilligers te horen dat er voor sommige groepen leden niets wordt gedaan.

Westlandia is een prachtige, gezonde en bloeiende vereniging en wil dat ook graag blijven. Dit hebben wij bereikt d.m.v. alle leden en de inzet van al onze vrijwilligers en zo willen wij ook met medewerking van onze leden en onze vrijwilligers door blijven gaan.

Mocht u na het lezen van dit artikel zich geroepen voelen om iets voor de club te willen betekenen?
Neem ook dan contact op met bestuurslid:

Mevrouw Marjon Duijvestijn mobiel 06.51342190 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RKVV Westlandia