Home » Niet gecategoriseerd » Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

📁 Niet gecategoriseerd 📅 woensdag 05 september 2018

Tegen een danig versterkt Velo za1 speelde Westlandia za1 een leerzame wedstrijd en sloot de eigen nederlaagserie zonder nederlaag af. Tegen de ploeg uit Wateringen werd het 2 – 2.

Twee spelers kregen van trainer Roy Wasmus een kans. Na veel te lang blessureleed maakte Mike Brouwer weer speelminuten en Mauro van Tuijl stond deze keer onder de lat. In het eerste deel van de eerste helft waren de twee teams gelijkwaardig aan elkaar. Jerry Valentijn stond in de achterhoede opgesteld. Enkele keren ging hij mee in de aanval en stak met zevenmijlslaarzen het middenveld over. Mike Brouwer liet zien dat hij nog steeds beschikte over de subtiele steekpass.

In het tweede gedeelte van de eerste helft werd Velo gevaarlijker en miste een aantal serieuze scoringskansen. Mauro van Tuijl hield zijn doel schoon.

Na de rust kwam Westlandia al snel op voorsprong. De aanval begon bij Shane Bruinen. De eerstvolgende tussenpersoon was Hamza el Yddri, die zich knap vrij speelde en de diepte inging. Zijn voorzet kwam via een Velo verdediger voor de voeten van Miquel van Dijk, die helemaal vrij stond. Hij maakte het goed af. 1 – 0. Vervolgens scoorde Velo-er Daan van Rossum snel na elkaar tweemaal met schoten vanaf de rand van de zestien. 1 – 2. Westlandia had het moeilijk en had bovendien alle geluk van de wereld, toen een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd werd door scheidsrechter Bas Persoon.

Bijna uit het niets kwam de thuisploeg op 2 – 2. Tim van der Voort werd de diepte ingestuurd en maakte de geboden kans bekwaam af.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd ontworstelde Westlandia zich aan de druk van Velo en bleek over een betere conditie te beschikken. Het bleef 2 – 2.

Uitslagen Transport People nederlaagserie:

Westlandia za1 – Honselersdijk  1 – 1

Westlandia za1 – DSO                2 – 0

Westlandia za1 – Den Hoorn       2 – 0

Westlandia za1 – Velo za1           2 – 2

Velo za1 behaalde de beste uitslag tegen Westlandia za1, waardoor Velo za1 winnaar werd van de Transport People nederlaagserie. De afsluiting van deze wedstrijdenreeks zal met een prijsuitreiking plaats vinden op zondag 16 september na afloop van de thuiswedstrijd Westlandia zo1 – OJC Rosmalen.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden

ING Banner breed

 

Afgelastingen

NIEUWS - senioren

OJC Rosmalen uit: altijd lastig???

In de heenronde was OJC Rosmalen in de 4e wedstrijd van het seizoen de tegenstander op de Hoge Bomen. Westlandia won met 2-1 en pakte daardoor de eerste punten van het seizoen.  Brandon Tichem en Giovialli Serbony zorgden binnen 50 minuten voor de 2-0. Pas in de 93e minuut viel de tegentreffer. Voor OJC was deze nederlaag…

Lees meer

NIEUWS - junioren

Certificaten voor jeugdtrainers van Westlandia.

Certificaten voor jeugdtrainers van Westlandia.

Op zondag 27 januari verzamelden een groep van 15 jeugdtrainers( twee waren er verhinderd) van Westlandia zich boven in de bestuurskamer om een certificaat in ontvangst te nemen, omdat zij met succes hadden deelgenomen aan een cursus die door de Technisch Jeugdcoördinator Stefan Alberts werd gegeven. Op 4 cursusavonden kwamen…

Lees meer

NIEUWS - dames en meisjes

Westlandia dames vs. de Zwart Witte dames.

Westlandia dames vs. de Zwart Witte dames.

Een bezoekje aan de groene weides van Strijen stond vandaag op het programma van beide damesteams. Geen officiële competitie strijd, maar een vriendschappelijk bezoek. De dag werd begonnen met een officiële opening van onze nieuwe behandelruimte van verzorger Leonard, mede mogelijk gemaakt door Peet Vijverberg!Hierna hebben…

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

GEZOCHT:

Ik organiseer al sins enige jaren het jaarlijkse sportkamp naar Wanssum voor de voetbaljeugd in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Komend jaar zal ik dit echter, ondanks dat het erg leuk is om te doen, voor de laatste maal doen. Nu ben ik dus op zoek naar een enthousiast iemand die het stokje vanaf volgend jaar van mij wil gaan…

Lees meer