Home » Niet gecategoriseerd » Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

📁 Niet gecategoriseerd 📅 woensdag 05 september 2018

Tegen een danig versterkt Velo za1 speelde Westlandia za1 een leerzame wedstrijd en sloot de eigen nederlaagserie zonder nederlaag af. Tegen de ploeg uit Wateringen werd het 2 – 2.

Twee spelers kregen van trainer Roy Wasmus een kans. Na veel te lang blessureleed maakte Mike Brouwer weer speelminuten en Mauro van Tuijl stond deze keer onder de lat. In het eerste deel van de eerste helft waren de twee teams gelijkwaardig aan elkaar. Jerry Valentijn stond in de achterhoede opgesteld. Enkele keren ging hij mee in de aanval en stak met zevenmijlslaarzen het middenveld over. Mike Brouwer liet zien dat hij nog steeds beschikte over de subtiele steekpass.

In het tweede gedeelte van de eerste helft werd Velo gevaarlijker en miste een aantal serieuze scoringskansen. Mauro van Tuijl hield zijn doel schoon.

Na de rust kwam Westlandia al snel op voorsprong. De aanval begon bij Shane Bruinen. De eerstvolgende tussenpersoon was Hamza el Yddri, die zich knap vrij speelde en de diepte inging. Zijn voorzet kwam via een Velo verdediger voor de voeten van Miquel van Dijk, die helemaal vrij stond. Hij maakte het goed af. 1 – 0. Vervolgens scoorde Velo-er Daan van Rossum snel na elkaar tweemaal met schoten vanaf de rand van de zestien. 1 – 2. Westlandia had het moeilijk en had bovendien alle geluk van de wereld, toen een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd werd door scheidsrechter Bas Persoon.

Bijna uit het niets kwam de thuisploeg op 2 – 2. Tim van der Voort werd de diepte ingestuurd en maakte de geboden kans bekwaam af.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd ontworstelde Westlandia zich aan de druk van Velo en bleek over een betere conditie te beschikken. Het bleef 2 – 2.

Uitslagen Transport People nederlaagserie:

Westlandia za1 – Honselersdijk  1 – 1

Westlandia za1 – DSO                2 – 0

Westlandia za1 – Den Hoorn       2 – 0

Westlandia za1 – Velo za1           2 – 2

Velo za1 behaalde de beste uitslag tegen Westlandia za1, waardoor Velo za1 winnaar werd van de Transport People nederlaagserie. De afsluiting van deze wedstrijdenreeks zal met een prijsuitreiking plaats vinden op zondag 16 september na afloop van de thuiswedstrijd Westlandia zo1 – OJC Rosmalen.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden

ING Banner breed

 

NIEUWS - senioren

Westlandia za1 houdt een vroege voorsprong gewoon vast.

  De eerste tegenstander van Westlandia za1 bij de start van de nieuwe competitie was Brielle. Een ploeg die op voorhand door Roy Wasmus en Ruud Bijl tot een van de kampioenkandidaten gerekend werd. Het trainingskoppel was op zich positief over het groen-witte elftal, waarmee zij de nieuwe competitie ingaan. In de…

Lees meer

NIEUWS - junioren

Quick Boys de grote winnaar van het vierde jeugd toernooi.

Quick Boys de grote winnaar van het vierde jeugd toernooi.

  Op zaterdag 25 augustus speelden JO15-1 en JO14-1 hun selectietoernooien mogelijk gemaakt door de sponsoren Rijnpoort Makelaars en Virro European Textiles. Dit toernooi was nog in de steigers gezet door Peet Barendse en werd nu door Theo Verbeek, Aad Bol en Ronald Visser na enig spitwerk in de verenigingscomputer…

Lees meer

NIEUWS - dames en meisjes

Nieuwe trainer dames-selectie

Door omstandigheden zat de damesselectie al even zonder trainer. Na de bekerwedstrijd van zaterdagmiddag tegen Ariston'80 (1-2), is bekend geworden dat Ronald de Moedt dit seizoen de dames onder zijn hoede gaat nemen. Wij hopen dat de dames onde zijn leiding een mooi seizoen tegemoet gaan. Namens de TC John…

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

Leider/teammanager JO19-1 & JO17-1

Leider/teammanager JO19-1 & JO17-1

Voor zowel de JO19-1 als de JO17-1 zijn we op zoek naar een leider teammanager die de trainer ondersteunt bij en rondom de wedstrijden. Heb jij interesse neem dan contact op met de jeugdcoōrdinator Stefan Alberts of TC-jeugd Leo…

Lees meer