Home » Niet gecategoriseerd » Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

Westlandia za1 tegen Velo za1 in de Transport People Nederlaagserie.

📁 Niet gecategoriseerd 📅 woensdag 05 september 2018

Tegen een danig versterkt Velo za1 speelde Westlandia za1 een leerzame wedstrijd en sloot de eigen nederlaagserie zonder nederlaag af. Tegen de ploeg uit Wateringen werd het 2 – 2.

Twee spelers kregen van trainer Roy Wasmus een kans. Na veel te lang blessureleed maakte Mike Brouwer weer speelminuten en Mauro van Tuijl stond deze keer onder de lat. In het eerste deel van de eerste helft waren de twee teams gelijkwaardig aan elkaar. Jerry Valentijn stond in de achterhoede opgesteld. Enkele keren ging hij mee in de aanval en stak met zevenmijlslaarzen het middenveld over. Mike Brouwer liet zien dat hij nog steeds beschikte over de subtiele steekpass.

In het tweede gedeelte van de eerste helft werd Velo gevaarlijker en miste een aantal serieuze scoringskansen. Mauro van Tuijl hield zijn doel schoon.

Na de rust kwam Westlandia al snel op voorsprong. De aanval begon bij Shane Bruinen. De eerstvolgende tussenpersoon was Hamza el Yddri, die zich knap vrij speelde en de diepte inging. Zijn voorzet kwam via een Velo verdediger voor de voeten van Miquel van Dijk, die helemaal vrij stond. Hij maakte het goed af. 1 – 0. Vervolgens scoorde Velo-er Daan van Rossum snel na elkaar tweemaal met schoten vanaf de rand van de zestien. 1 – 2. Westlandia had het moeilijk en had bovendien alle geluk van de wereld, toen een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd werd door scheidsrechter Bas Persoon.

Bijna uit het niets kwam de thuisploeg op 2 – 2. Tim van der Voort werd de diepte ingestuurd en maakte de geboden kans bekwaam af.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd ontworstelde Westlandia zich aan de druk van Velo en bleek over een betere conditie te beschikken. Het bleef 2 – 2.

Uitslagen Transport People nederlaagserie:

Westlandia za1 – Honselersdijk  1 – 1

Westlandia za1 – DSO                2 – 0

Westlandia za1 – Den Hoorn       2 – 0

Westlandia za1 – Velo za1           2 – 2

Velo za1 behaalde de beste uitslag tegen Westlandia za1, waardoor Velo za1 winnaar werd van de Transport People nederlaagserie. De afsluiting van deze wedstrijdenreeks zal met een prijsuitreiking plaats vinden op zondag 16 september na afloop van de thuiswedstrijd Westlandia zo1 – OJC Rosmalen.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden

ING Banner breed

 

NIEUWS - senioren

Finale Westlandia onder 23

Westlandia O23 speelt komende woensdag vanaf 20:00 uur de finale van de Future Rules Football League tegen de Koninklijk HFC O23.Deze finale wordt gespeeld op de KNVB Campus in Zeist Woudenbergseweg 56 58 (3707HX). 10 topamateurclubs uit het westen van het land hebben vanaf het najaar van 2018 nieuwe spelregels…

Lees meer

NIEUWS - dames en meisjes

Uitslag loterij Dames

Onderstaan de uitslag van de loterij. De prijzen kunnen dinsdag tussen 19-21 uur op de club in de kantine worden opgehaald. Na dinsdag kunnen alleen de houdbare prijzen, dus cadeaubonnen en geldprijzen nog opgehaald worden. Mochten mensen vragen hebben over hun prijs kunnen ze mailen naar: dewestlandiadames@gmail.com , een…

Lees meer

NIEUWS - junioren

JO13-1 wint Euro Sportring toernooi

JO13-1 wint Euro Sportring toernooi

In het Pinkerweekend heeft JO13-1 het Euro Sportring toernooi Bayer Uerdingen Pokal in Krefeld gewonnen. In de poulefase werd er van o.a. Alphense Boys en een Zwitsers selectieteam gewonnen. Op zondag werd er in de winnaarspoule van 2 Franse divisieteams gewonnen en hierdoor werd de finale bereikt. Tegen…

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

GEZOCHT:

Ik organiseer al sins enige jaren het jaarlijkse sportkamp naar Wanssum voor de voetbaljeugd in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Komend jaar zal ik dit echter, ondanks dat het erg leuk is om te doen, voor de laatste maal doen. Nu ben ik dus op zoek naar een enthousiast iemand die het stokje vanaf volgend jaar van mij wil gaan…

Lees meer