Home » Niet gecategoriseerd » Oude doos 488

Oude doos 488

📁 Niet gecategoriseerd 📅 dinsdag 26 maart 2019
Oude doos 488

Uit de Westlandiaan van Pasen 1969 2 april

Pasen 1969

Na een sombere winter staan wij thans aan het begin van een hopelijk goede zomer. Nu we de “zaal” weer hebben verlaten en de eerste dartele sprongen hebben gemakt in het groene gras (ofschoon de laatste twee zondagen nu niet bepaald een weersgesteldheid meebrachten die tot dat “dartele springen” aanleiding gaf) zijn we weer begonnen aan het tweede deel van de veldcompetitie. Zo heeft alles zijn beloop en staan we nu voor Pasen 1969. Op het gevaar af in het vakje “overdrijvers” te worden gerangschikt is het toch goed even de aard van het Paasfeest aan te stippen.
Eenieder kent wel de betekenis van het Paasfeest in kerkelijk verband. Het is het feest van de wederopstanding. Als het ware het feest van de vernieuwing. Van oudsher stak men zich na de lange sombere winter in het nieuw en de uitdrukking op zijn Paasbest is overbekend. Ook in onze vereniging dienen wij wel eens de geest te vernieuwen of te verfrissen. De nodige kritiek werd in de voorbije periode van het seizoen terecht door de F. D. (wie weet wie dat is ?) over de hoofden van diverse nalatige leden uitgestrooid. Laten wij dan ook in goede harmonie in dit voorjaar bij gelegenheid van het Paasfeest onze geesten weer verfrissen.
Deze geestelijke verfrissing kan leiden tot betere prestaties in teamverband maar dan zal eerst de geestelijke vernieuwing ook overgebracht moeten zijn op je teamgenoten.
Laten wij samen medewerken om deze vernieuwing tot stand te brengen dan zal het Paasfeest van 1969 óók van betekenis zijn voor onze vereniging.

Voorzitter (Handbal)

Programma 2e Paasdag 1969
Unio 1 – Westlandia 1 aanvang 2.30 uur.

Terrein Nieuwe Singel Oudewater.
Leider A. (janus) Kouwenhoven

Vertrek om 1 uur vanaf de Harmonie Het is deze keer niet mogelijk dat supporters meereizen naar Oudewater. (waarvan zij met een 0-2 overwinning terugkwamen)

Opstelling : M. Grootscholten, D. Post, N. Zwinkels, W. Grootscholten, H. Scholtes, A. v. Veldhoven, G. Mulder, L. Fransen, T. Ballering, C. v. Dam en a. v.d. Voort.
Reserves: P. Hoogerwerf, H. Wolters en G. Scholtes.

In de volgende oude doos: Velo - Westlandia op 20 april 1969

Ton(oude)doos

Deel dit artikel met je vrienden

ING Banner breed

 

NIEUWS - senioren

Seizoensafsluiting Veteranen 1 wederom legendarisch

Seizoensafsluiting Veteranen 1 wederom legendarisch

Op zondag 7 juli j.l. werd bij Richard van Schie aan de toepasselijke “Papenlaan” het seizoen van Veteranen 1 in stijl afgesloten. Maar liefst 28 spelers (vaste krachten, frequente invallers, redders-in-nood en trainingsbeesten) hadden zich opgegeven voor deze traditioneel zeer gezellig middag. Op het complex van…

Lees meer

NIEUWS - dames en meisjes

Uitslag loterij Dames

Onderstaan de uitslag van de loterij. De prijzen kunnen dinsdag tussen 19-21 uur op de club in de kantine worden opgehaald. Na dinsdag kunnen alleen de houdbare prijzen, dus cadeaubonnen en geldprijzen nog opgehaald worden. Mochten mensen vragen hebben over hun prijs kunnen ze mailen naar: dewestlandiadames@gmail.com , een…

Lees meer

NIEUWS - junioren

Kampgangers opgelet!!!!

Uiterlijke inschrijfdatum voor de kampnacht is zaterdag 22 juni. Meld je aan via rob946@msn.com. Met vermelding van het team van het afgelopen seizoen en een telefoonnr. dat ook 's-nachts te bereiken…

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

GEZOCHT:

Ik organiseer al sins enige jaren het jaarlijkse sportkamp naar Wanssum voor de voetbaljeugd in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Komend jaar zal ik dit echter, ondanks dat het erg leuk is om te doen, voor de laatste maal doen. Nu ben ik dus op zoek naar een enthousiast iemand die het stokje vanaf volgend jaar van mij wil gaan…

Lees meer