Home » De club » Historie » Mooie verhalen » Oude doos 476

Oude doos 476

📁 Mooie verhalen 📅 maandag 17 december 2018
Oude doos 476

Uit de Westlandiaan van 18 december 1968

Kerstmis 1968

Over enige dagen herdenken wij weer de blijde gebeurtenis van Kerstmis. En bij een herdenking, het woord zelf zegt het al, gaan onze gedachten uit naar hetgeen 1968 jaar geleden heeft plaats gevonden en de betekenis hiervan voor onze tijd, voor de mensen van nu. Christus geboorte heeft een nieuw tijdperk ingeluid. Wanneer straks de kerstklokken weer luiden zal dan voor ons ook een nieuw tijdperk ingaan ? Zullen we het beleven dat de blijde boodschap van Kerstmis er inderdaad een wordt van vrede en goede wil? Laten we allen trachten er ons best voor te doen. Waar we ook zijn en onder welke omstandigheden we het Kerstfeest ook mogen vieren.
Vrede op aarde, vrede met elkaar en van goede wil om datgene te doen of te laten, dat de goede onderlinge verstandhouding kan bevorderen. Elkaar waarderen en wederzijds vertrouwen schenken, wanneer we dit kunnen opbrengen dan zal Kerstmis 1968, althans wat onze vereniging betreft, een goed Kerstfeest zijn.
Aan alle Westlandianen een oprecht Zalig Kerstmis toegewenst van uw

Voorzitter(B. v. Oeffelt.

Verloting wedstrijdbal

Voor de wedstrijd Westlandia 1 tegen EDS 1 op zondag 22 december a. s. aanvang 14.00 uur, worden de spelers van het zesde elftal van de senioren om 13.15 uur in de bestuurskamer verwacht om hun medewerking te verlenen bij de verkoop van de loten ten bate van ons bouwfonds.
De Namen van de junioren zijn gepubliceerd onder de “Jeugdkroniek”.

G. Veenman

Verschijning clubblad

In verband met het Kerstfeest, zal ons blad (De Westlandiaan) volgende week niet verschijnen. Copy voor het eerstvolgende nummer moet worden bezorgd bij de redactie op zondagavond 29 december. Ons clubblad gaat dan op maandag ter perse en verschijnt op vrijdag 2 januari 1969 weer normaal bij u in de bus.
De verzendploeg wordt vriendelijk verzocht maandagavond tussen half zeven en acht uur weer beschikbaar te willen zijn. Alvast hartelijk bedankt en prettige feestdagen.

Jac. v. Zeyl

Er verscheen ook een trieste mededeling in de Westlandiaan n, l. :
Onze bekende Westlandiaan Wil Roos was vorige week wederom zo onfortuinlijk om zijn been opnieuw te breken, waarmee hij al zo lang heeft getobd.
Dat dit voor hem wederom een vervelende handicap is, behoeft geen betoog. Wij wensen Wil een voorspoediger genezing dan voorheen, en dat het een blijvende genezing moge zijn.
Wij bevelen een sympathiek bezoekje, vooral tijdens de komende feestdagen, warm aan.

Redactie

Ton(oude)doos

In de volgende Westlandiaan: Uit de Westlandiaan van 8 januari 1969 waarin met grote letters NIEUWE ADVERTERDERS werden gemeld.

Oude doos 476Veel leesplezier

Uit de Westlandiaan van 18 december 1968
Kerstmis 1968
Over enige dagen herdenken wij weer de blijde gebeurtenis van Kerstmis. En bij een herdenking, het woord zelf zegt het al, gaan onze gedachten uit naar hetgeen 1968 jaar geleden heeft plaats gevonden en de betekenis hiervan voor onze tijd, voor de mensen van nu. Christus geboorte heeft een nieuw tijdperk ingeluid. Wanneer straks de kerstklokken weer luiden zal dan voor ons ook een nieuw tijdperk ingaan ? Zullen we het beleven dat de blijde boodschap van Kerstmis er inderdaad een wordt van vrede en goede wil? Laten we allen trachten er ons best voor te doen. Waar we ook zijn en onder welke omstandigheden we het Kerstfeest ook mogen vieren.Vrede op aarde, vrede met elkaar en van goede wil om datgene te doen of te laten, dat de goede onderlinge verstandhouding kan bevorderen. Elkaar waarderen en wederzijds vertrouwen schenken, wanneer we dit kunnen opbrengen dan zal Kerstmis 1968, althans wat onze vereniging betreft, een goed Kerstfeest zijn.Aan alle Westlandianen een oprecht Zalig Kerstmis toegewenst van uw 
Voorzitter(B. v. Oeffelt. Verloting wedstrijdbalVoor de wedstrijd Westlandia 1 tegen EDS 1 op zondag 22 december a. s. aanvang 14.00 uur, worden de spelers van het zesde elftal van de senioren om 13.15 uur in de bestuurskamer verwacht om hun medewerking te verlenen bij de verkoop van de loten ten bate van ons bouwfonds. De Namen van de junioren zijn gepubliceerd onder de “Jeugdkroniek”. G. Veenman Verschijning clubbladIn verband met het Kerstfeest, zal ons blad (De Westlandiaan) volgende week niet verschijnen. Copy voor het eerstvolgende nummer moet worden bezorgd bij de redactie op zondagavond 29 december. Ons clubblad gaat dan op maandag ter perse en verschijnt op vrijdag 2 januari 1969 weer normaal bij u in de bus.De verzendploeg wordt vriendelijk verzocht maandagavond tussen half zeven en acht uur weer beschikbaar te willen zijn. Alvast hartelijk bedankt en prettige feestdagen. Jac. v. ZeylEr verscheen ook een trieste mededeling in de Westlandiaan n, l. :Onze bekende Westlandiaan Wil Roos was vorige week wederom zo onfortuinlijk om zijn been opnieuw te breken, waarmee hij al zo lang heeft getobd.Dat dit voor hem wederom een vervelende handicap is, behoeft geen betoog. Wij wensen Wil een voorspoediger genezing dan voorheen, en dat het een blijvende genezing moge zijn.Wij bevelen een sympathiek bezoekje, vooral tijdens de komende feestdagen, warm aan. Redactie 
Ton(oude)doos In de volgende Westlandiaan: Uit de Westlandiaan van 8 januari 1969 waarin met grote letters NIEUWE ADVERTERDERS werden gemeld.

 

Deel dit artikel met je vrienden