• 'You’ll never walk alone'💫💚 - Jim Mulder.

7 jul 2020
  • Beste Westlandianen,

Afgelopen zondag bereikte ons het ongelooflijk trieste bericht dat Jim Mulder, “kind van de club”, en afgelopen seizoen speler van onze JO19-3, betrokken was geraakt bij een verschrikkelijk ongeval.

Er volgde twee dagen waarin wij met z’n allen in grote schok hebben geleefd en vooral mee hebben geleefd met familie, vrienden, voetbalmaatjes en iedereen die kennis heeft aan Jim en zijn familie.

Vandaag kwam het keiharde bericht, waarvan we de afgelopen dagen al begrepen dat het onvermijdelijk was.

Jim, onze immer vrolijke, spontane, behulpzame en o zo vriendelijke Westlandiaan is op een veel te jonge leeftijd, 17 jaar, overleden als gevolg van het fatale ongeval.

Verdriet, boosheid, onbegrip en verslagenheid maakt ons meester.
    Wat zullen wij Jim missen, maar hem vergeten, dat nooit!

Onze steunbetuigingen gaan uit naar Robin, Bianca en Jackie en alle naaste familie en vrienden.

Als Westlandia familie zullen we ons uiterste best doen om Jim op de mooist mooie manier te herdenken en om hem nooit meer te vergeten.

Om het eerste verdriet met elkaar te verwerken willen we iedereen vanavond, dinsdagavond, in de gelegenheid stellen om in ons clubgebouw bij elkaar te komen.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom.

Ton van Marrewijk

Bestuur Westlandia