Home » Junioren » Verslagen » Westlandia JO9-1 – FC ’s Gravenzande JO9-1

Westlandia JO9-1 – FC ’s Gravenzande JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 dinsdag 13 maart 2018

Vandaag stond de derby tegen FC ‘s Gravenzande op het programma.  

Met keeper Tijn als vervanger voor de zieke Luca begonnen de mannen om 08:30 u aan deze competitiewedstrijd.

Al snel was te zien dat de teams aan elkaar gewaagd waren want het spel golfde op en neer. Het eerste wapenfeit kwam op naam van Lars maar helaas zijn inzet ging over.

Na 4 minuten stond het helaas 0-1. Tijn had de bal maar kon geen medespeler vinden. De bal kwam bij een speler van FCG terecht en die rondde dit buitenkansje beheerst af. Deze stand bleef staan tot de 1e time-out.

Direct na deze onderbreking was het Westlandia wat het initiatief nam. En dat werd beloond. Na een strakke pass van Quinn kwam de bal bij Levi terecht en die schoot beheerst met zijn linker raak 1-1. Lang mochten we niet genieten van de gelijkmaker want FCG had gelijk een antwoord. De bal kwam over onze linkerkant en een speler van FCG had een mooie boogbal in petto die over Tijn in het doel terecht kwam 1-2. Ook de mannen hadden hierop een antwoord. Dean mocht een corner nemen en vond Lars. Met een beheerste voetbeweging liet Lars de keeper geheel kansloos 2-2. Wederom was het FCG die in het 2e kwart het laatste woord had 2-3.

Het 3e kwart was er 1 van weinig hoogtepunten. Het spel golfde wederom heen en weer. Het was alleen FCG die 1 maal doel trof 2-4.

In het laatste kwart bracht Levi in de 32e minuut de spanning terug naar 3-4 door op identieke wijze als zijn 1e treffer te scoren 3-4.

Helaas konden we niet de gelijkmaker maken. Sterker nog het was FCG dat nog 3x doel trof. Het betekende een eindstand van 3-7.

Jammer mannen goed gespeeld maar net niet goed genoeg.

As zaterdag wederom een derby dan uit tegen SC Monster.

Wijnand

Deel dit artikel met je vrienden

Afgelastingen