Home » Junioren » Verslagen » Forum Sport JO10-1 – Westlandia JO10-1

Forum Sport JO10-1 – Westlandia JO10-1

📁 Verslagen - junioren 📅 maandag 12 november 2018

Vandaag hebben we Niels al versterking voor Melle die helaas ziek is. Melle beterschap.

Westlandia mag de aftrap nemen maar eigenlijk vanaf minuut 1 is het Forum Sport dat de wedstrijd maakt.

Na 2 hele mooie reddingen van Levi blijft het gelukkig nog even 0-0.

Maar toch valt de 1-0 alsnog nadat de bal uit de handen van Levi wordt getikt door een speler van Forum Sport waardoor hij alsnog in het doel ging. 1-0

De mannen lieten het er nog niet bij zitten en uit een goede aanval is het Quinn die het net weet te bollen. 1-1

Daarna gaat het hard en is het nog voor de eerste time-out 5-1

Westlandia probeert het nog wel via Jordi die de bal mooi van af de zijkant in de verre hoek schiet. 5-2

Maar al snel valt na een goede aanval van Forum Sport de 6-2.

En met een mooi afstandsschot valt ook de 7-2.

Nog voor rust komen de mannen wat terug in de wedstrijd en wordt het verschil terug gebracht tot 3 doelpunten, eerst een corner van Jordi die in dribbelt en zelf op het doel schiet in de korte hoek. 7-3. Daarna volgt er nog een mooie actie van Lars en is het 7-4.

Rust

In het 3de kwart gebeurt er niet heel veel buiten een doelpunt van Forum Sport waardoor het 8-4 wordt. Ook waren er nog 3 opeenvolgende corners voor Westlandia waar helaas niks uit kwam.

Na de time-out is het weer Forum Sport dat 3 keer weet te scoren waardoor het verschil echt te groot werd, het was toen 11-4.

Che neemt nog een corner en schiet zelf binnen. 11-5

Het laatste woord is ook voor Forum Sport, een bal die op het doel geschoten wordt, wordt tegengehouden door Levi maar komt helaas voor de voeten van een speler van Forum Sport en die haalt goed uit waardoor de eindstand op 12-5 komt.

Mannen ook vandaag was Forum sport weer een maatje te groot voor ons.