Home » Junioren » Verslagen » Nootdorp JO10-1 - Westlandia JO10-1

Nootdorp JO10-1 - Westlandia JO10-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zondag 02 december 2018

Om 10:00 u traden de mannen aan, dit keer op gras, voor een uitwedstrijd in en tegen Nootdorp. Nog zonder Melle, want hij is nog steeds herstellende. Hij hoopt deze week weer de training te hervatten. Hij was wel aanwezig met vader Leo wat erg gewaardeerd werd. Voor Melle in de plaats werd Aymen opgeroepen. Bedankt Aymen!

Het bleef voor dit speelveld lang (5 minuten) 0-0. Maar plotsklaps stond het binnen 1 minuut 2-0 voor Nootdorp. Dit omdat Nootdorp meer alert en feller was. We probeerden wat we konden maar het ging niet vanzelf. Het was vechtvoetbal van 2 kanten. Nog voor het verstrijken van het 1e kwart zette Nootdorp de marge op 3. Het 2e kwart werd er 1x gescoord en het was wederom Nootdorp dat scoorde. De mannen deden wat ze konden maar het lukte gewoonweg niet. De kansen die we hadden werden niet omgezet in doelpunten omdat het vizier niet op scherp stond. Of de ballen waren een simpele prooi voor de keeper. 

Het 3e kwart zette Ché ons op het scorebord. Door geklungel in de verdediging van Nootdorp stond Ché op de goede plaats om de bal simpel in het doel te werken. Helaas had Nootdorp hier een antwoord op door redelijk snel weer tegen te scoren 5-1. Na een spaarzaam goed lopende aanval was Lars het eindstation en maakte er 5-2 van. Eventjes hadden we de hoop om weer terug in de wedstrijd te komen maar die hoop was weer snel gevlogen. Nootdorp was het die het laatste antwoord had in dit 3e kwart, 6-2. 

Het 4e kwart was een formaliteit. We speelden niet eens zo slecht maar we werden niet echt gevaarlijk. Nootdorp bracht de eindstand op 7-2. 

Het blijkt maar weer op dit niveau. We moeten met zijn allen op dit niveau echt scherp zijn. Doen we dit niet, is vandaag maar weer gebleken, krijgen we een koekje van eigen deeg. 

Volgende week misschien een oefenwedstrijd maar dat is nog niet bekend.

Wijnand

Deel dit artikel met je vrienden