Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag JO10-1 - Monster JO10-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zondag 10 maart 2019

Datum: 9-3-19
Uitslag: 14-3

Vandaag stond de derby op het programma tegen streekgenoot Monster. We traden aan zonder wissels omdat keeper Levi verstek moest laten gaan vanwege een scheurtje in zijn oorschelp opgelopen met spelen. Met Jordi als vervanger in de goal trapten we om 08:30u af met verder ons vertrouwde team.

De 1e kans kwam op onze conto. Lars schoot op de keeper die hem nog kon verwerken waaruit Melle uit de rebound op de paal schoot. De toon was wel gelijk gezet. In de 5e min resulteerde dat in de 1-0. Lars werd in zijn voeten met de rug naar de goal ingespeeld, bediende met een breedtepass Ché en die rondde beheerst af. De 1e van Ché was genoteerd. Er zouden er nog velen volgen. In diezelfde 5e min kreeg Lars op het middenveld de bal. Zag de keeper wat te ver voor zijn goal staan. Bedacht zich geen moment en lobde de bal achter de verbouwereerde keeper in het net, 2-0. 2 minuten later weer een vloeiende aanval die eindigde bij Melle. Met een vernietigend schot caramboleerde de bal onderkant lat in het doel, 3-0. Monster kwam er niet aan te pas. De vraag was niet of we zouden winnen maar met hoeveel. Het kwaliteitsverschil was gewoonweg te groot. Ché maakte nog in het 1e kwart zijn hattrick vol door in de 10e min 2x doeltreffend af te ronden, 5-0. Uit een spaarzame tegenaanval, was het Monster die de laatste goal in het 1e kwart liet aantekenen, 5-1.

In het 2e kwart ging onze storm even liggen. Sterker nog, het was Monster die op 5-2 kwam ook door een onhoudbare lob.

Toch wonnen we dit kwart met 2-1 door doelpunten van Ché en Melle. We gingen dus de rust in met een 7-2 voorsprong.

Het 1e wapenfeit van het 3e kwart kwam op naam van Monster. De verder sterk acterende keeper Jordi werkte een bal niet goed weg, belandde in de voeten van een speler van Monster en rondde succesvol af, 7-3. Dat was ook gelijk het laatste doeltreffende wapenfeit van Monster. Want de mannen kwamen daarna weer op stoom. 1 minuut later nl. kwam Melle goed door over de rechterkant en bediende Ché die zijn 5e van de dag liet aantekenen, 8-3. Nog  geen minuut later was het Quinn die een doelpunt mocht bijschrijven. Hij kreeg de bal toegespeeld op het middenveld en bedacht zich geen moment en met een snoeihard schot maakte hij er 9-3 van. Daarna was het wederom Ché die er 10-3 van maakte en zijn 6e van de ochtend. Het laatste doelpunt van het 3e kwart was een eigen doelpunt van Monster. Een afstandsschot ging via een hoofd van Monster in het doel.

Het laatste kwart gingen we dus in met een 11-3 voorsprong. Het werd dus een kwart voor de beroemde statistieken. Lars zette in de 42e min goed door, hield knap de bal binnen en bediende Melle die voor de 12-3 zorgde. Wederom Lars mocht in de 46e min een intrap nemen zocht het hoofd van Ché en knikte beheerst binnen, het betekende voor Ché zijn 7e doelpunt van de wedstrijd. Het was Lars die het laatste doelpunt mocht aantekenen en de eindstand op 14-3 bepaalde.

Mannen super gespeeld ook ondanks geen wissel.

Volgende week wederom een derby ditmaal uit tegen FC ‘s-Gravenzande JO10-2.

Wijnand