Home » Junioren » Verslagen » JO10-1 - Barendrecht JO10-1

JO10-1 - Barendrecht JO10-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 18 mei 2019

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Barendrecht JO10-1. De vraag was, konden we de kater van afgelopen woensdag enigszins wegspoelen? Toen moesten de mannen uit tegen Wilhelmus voor de Haaglanden Cup.

Toen speelden we verlammend dus er werd om een andere instelling gevraagd. Met een fitte groep floot 'Opa' Albert klokslag 9:00u voor het begin. Er werd ontspannen en geconcentreerd gevoetbald maar voor beide teams waren de kansen schaars in het begin. Na 6 minuten mocht Jordi een corner nemen over rechts. De bal belandde via een rug van de tegenstander in het goal 1-0. 2 Minuten later mochten we een corner nemen van de andere kant en weer werd er gescoord dit keer was het Melle die de bal een laatste tikje gaf. Nog voor het verstrijken van het 1e kwart was het Lars die de stand op 3-0 bracht. Was het alleen maar Westlandia wat de klok sloeg? Nee, dat niet maar Barendrecht trof 2x het aluminium en een goede verdediging en Levi stond Barendrecht in de weg.

De goede lijn uit het 1e kwart werd doorgetrokken in het 2e kwart. Dit resulteerde in de 4-0 van Quinn die de bal hard en hoog tegen de touwen joeg na 14 minuten spelen. Aan de andere kant was het na de aftrap een goeie actie van Ché die Barendrecht op de 0 hield door een bal knap van de doellijn weg te werken. Daarna was het weer de beurt aan ons en speciaal Lars. Want in 3 minuten tijd scoorde Lars een hattrick. De 5-0 kwam tot stand door een verre uitbal van Levi. Hun verdediging werkte deze bal niet goed weg en hun keeper zag er ook niet goed uit waardoor Lars ongehinderd kon scoren. De 6-0 kwam uit een corner die Lars doeltreffend afsloot met het hoofd. De 7-0 was het een goeie actie van Melle die met een breedtepass Lars vond die kon binnen tikken. Een minuut na deze hattrick was het Jordi die verwoestend uithaalde. De keeper hield de bal wel tegen maar niet klemvast waardoor Melle er als de kippen bij was om de 8-0 aan te tekenen. Dit was tevens ook de stand na het 2e kwart.

De galavoorstelling ging door in het 3e kwart. Direct na de aftrap mocht Dean een uitbal nemen die prachtig het spel opende met een dieptepass op Mellle. Die stoomde door op rechts naar de achterlijn en zag knap Lars vrijstaan die zijn 5e van de wedstrijd liet aantekenen, 9-0. Barendrecht deed 'gelukkig' iets terug want zo slecht speelden ze niet, 9-1. Daarna was het wederom de beurt aan ons. Want we bleven geweldig voetballen. In de 34e minuut mocht wederom Jordi een corner nemen en vond Ché als eindstation die knap de 10-1 binnen kopte. In dezelfde minuut was het Quinn die geheel vrij voor de 11-1 zorgde. Het laatste wapenfeit van het 3e kwart kwam op naam van Dean die de bal kreeg en zag de keeper niet in zijn goal staan en schoot knap met een boogbal raak, 12-1.

Het duurde even, waren we niet 'gewend', dat er weer een doelpunt viel. Die kwam er in de 42e minuut. De keeper van Barendrecht had de bal en speelde de bal zo in de voeten van Quinn die hier wel raad mee wist en doeltreffend was, 13-1. Daarna was het prijsschieten. In de 43e minuut werd er 2x gescoord. De 14-1 was het Ché na wederom een blunder van de keeper en bij de 15-1 was het Quinn die uit een rebound raak schoot. Barendrecht deed even iets terug in de 45e minuut, 15-2. Bijna alle veldspelers, op Jordi na, hadden inmiddels gescoord. Daar bracht Jordi verandering in door op de achterlijn knap raak te schieten, 16-2. Het laatste doelpunt kwam wederom op naam van Quinn die weer de bal in zijn voeten kreeg van de keeper. En zulk soort kansjes moet je hem niet geven, 17-2.

Mannen geweldig gevoetbald met de juiste instelling. Ga elke wedstrijd met de instelling het veld in dat je dus voetbalt met plezier. Dan gaat het stukken beter zoals vandaag te zien was.

Zondag wacht een zware dag want dan staat het Mike van Duinen toernooi op de agenda. Als we zo blijven spelen, heb ik er alle vertrouwen in op een goede afloop.

Wijnand