• Westlandia loterij en livestream 4 september 2020

12 aug 2020
  • De Westlandia loterij vindt plaats op vrijdagavond 4 september, vanaf 19:30 is er een livestream vanaf Sportpark de Hoge Bomen. In deze online show van 45 minuten blikken we met diverse gasten vooruit op het aankomende seizoen, we bespreken o.a. de zondag 1, de nieuwe onder-21 competitie, de zaterdag en de dames en we laten jullie op een ludieke manier kennis maken met de nieuwe spelers! Ook vindt in de livestream de trekking van de loterij plaats. De loterij zorgt voor een financiële ondersteuning van de club in deze lastige periode en u maakt kans op fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door allerlei sponsoren! Loten zijn te koop voor slechts €5,- per stuk.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link, vul het formulier in en bestel het gewenste aantal loten.
    1. U krijgt binnen 7 dagen een bevestiging van de aankoop per mail, in deze mail ontvangt u ook uw lotnummers. (LET OP: Check ook uw ongewenste email)
    2. Na ontvangst van uw aankoopbevestiging met de lotnummers ontvangt u een mail met daarin een betaalverzoek van ClubCollect, na betaling is uw deelname aan de loterij compleet!
    3. De trekking is vrijdagavond 4 september vanaf 19:30 live te zien tijdens Westlandia Inside.

Het prijzenpakket:

Gezinsuitje voor 4 personen - Adventure City

5x Lekkernij van Bakkerij Paul Schalke

5x Beautypakket van Beauty X Kouwenhoven

Tennisclinic voor 16 personen - Burgersdijk Tennis.

5x Waspas t.w.v. €20,- - Carwash Westland.

5x Glazenwasser voor je privéwoning – Clean Fresh You.

De ‘E-Kickbike Escape Tour’ voor 10 personen -  De Tuinderij

3x Bokszak met bijbehorende accessoires - Fitwinkel Naaldwijk

5x Groot boeket bloemen - Nover Logistics

4x waardecheque t.w.v. €50,- - Irma Kids / Irma Mode

Een privé-optreden - John Dame zanger

2x 1 uur Bodytec + Cryosauna - JPT Personal training & Coaching

3x Opgemaakte schaal met orchideeën - Levoplant

3x Opgemaakte schaal met orchideeën - Ok Plant

5x Schaal met anthuriums in onze clubkleuren - Rene van Schie Potplanten

Compleet verzorgd diner voor 10 personen tussen de santini’s – Santini kwekerij Richard van Schie.

4x BBQ-pakket voor 4 personen - Slagerij van Leeuwen

Diverse sportartikelen - Sport2000 Naaldwijk

Varen met de voorzitter (10 personen) - Van der Valk Systemen

Fotoshoot naar keuze met vrienden of het gezin - West Country Media

10x pitcher bier met bittergarnituur - Westlandia

Feest in de businessclub voor 50 personen - Westlandia

5x Westlandia badhanddoek - Westlandia

1.5 uur waterskiën voor 4 personen - Cablepark Wollebrand

Bovenstaande prijzen zijn allemaal te winnen, de loten kosten slechts €5,- per stuk en zijn vanaf vandaag te koop!

Bekendmaking uitslag:

De trekking vindt plaats tijdens de live-uitzending Westlandia Inside op vrijdagavond 4 september. In deze online show van 45 minuten blikken we met diverse gasten vooruit op het aankomende seizoen, we bespreken o.a. de zondag 1, de nieuwe onder-21 competitie, de zaterdag en de dames en we laten jullie op een ludieke manier kennis maken met de nieuwe spelers!

Houd de komende tijd de social media kanalen goed in de gaten voor de laatste update’s over de loterij en over de uitzending Westlandia Inside op vrijdagavond 4 september!