Home » Nieuws » Bardiensten op zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur

Bardiensten op zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur

📁 Nieuws 📅 dinsdag 04 september 2018

Beste teamleiders en teamleidsters,

Onze club heeft een flink probleem en de ouders van de Westlandiateams kunnen ons uit de brand helpen. Het gaat om de moeilijk invulbare zaterdag-bardienst tussen 16.00 en 20.00 uur. Daar zijn bijna geen vrijwilligers voor te vinden.

We zouden de kantine om 16.00 uur kunnen sluiten, maar dan dupeer je veel teams die met een drankje en een hapje willen afsluiten en het kost de club dan broodnodige inkomsten. Oudere junioren en seniorenteams van de zaterdag leveren scheidsrechters en doen de bardiensten op zondag.

Daarom willen we de ouders van de F-teams tot de jongens- en meisjesteams onder 15 jaar voor één bardienst per jaar gaan indelen op de zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur.

We snappen heus dat het niet meevalt voor de ouders om op die tijden een bardienst te draaien met kinderen thuis. Toch hopen we dat de ouders daarvoor een oplossing zoeken voor die ene keer.

Willen jullie als leiders en leidsters zorgen dat er 4 mensen aanwezig zijn op de door de bardienstcommissie toegewezen data?

Uiteraard zorgt diezelfde commissie ervoor dat er altijd een ervaren bardienst-medewerker aanwezig is om de ouders te helpen.

Vriendelijke groeten,

Bestuur Westlandia