Home » Nieuws » De Technisch Staf van Westlandia za1 en za2 contractueel vastgelegd.

De Technisch Staf van Westlandia za1 en za2 contractueel vastgelegd.

📁 Nieuws 📅 dinsdag 23 oktober 2018
De Technisch Staf van Westlandia za1 en za2 contractueel vastgelegd.

Na afloop van de gedenkwaardige wedstrijd Westlandia za1 tegen BVCB, uitslag 3 – 6, had het bestuur van RKVV Westlandia een officieel moment gepland om de technische staf van de twee selectie elftallen op zaterdag de contracten voor dit voetbaljaar te laten ondertekenen. Dat gebeurde in het bijzijn van alle betrokkenen bij beide teams. Namens het bestuur waren voorzitter Geo van der Wilk en secretaris Karin van der Meijs en John Vollebregt aanwezig. Geo sprak zijn vertrouwen uit in alle mensen die actief betrokken zijn bij de complete zaterdagselectie.

Hij nodigde als eerste Roy Wasmus, trainer van Westlandia za1 uit voor de ondertekening van een flinke stapel formulieren. De ondertekening gebeurde met het zetten van een paraaf. Roy zagen we zo’n beetje net zoveel parafen zetten als er doelpunten gevallen waren in de wedstrijd tegen BVCB.

Na Roy namen assistent-trainer van Westlandia za1 Ruud Bijl, trainer van Westlandia za2 Ron Janssen en assistent-trainer van Westlandia za2 Hans van der Kurk de pen ter hand om de stapel papieren die Karin van der Meijs steeds op tafel legde van parafen te voorzien.

Vervolgens ging de nieuwe glorie in volle glorie op de foto met op de achtergrond Westlandia’s oude glorie.

JvdM

Op de foto:

Vlnr: Ron Janssen, Karin vd Meijs, Igor Delfgauw, Geo vd Wilk, Ruud Bijl, Hans vd Kruk, Roy Wasmus, John Vollebregt, Tirza Olsthoorn, Brendan vd Berg, Frank Zwinkels.