Home » Nieuws » Oude doos 470

Oude doos 470

📁 Nieuws 📅 maandag 05 november 2018
Oude doos 470

UIT DE WESTLANDIAAN VAN 6 NOVEMBER 1968.

Winst na nederlaag

Bijzonder belangrijkvonden wij de victorie waarmee onze standaardploeg zondag j. l. thuiskwam uit Hendrik Ido Ambacht. Onder barre omstandigheden werd tegen een hardwerkende ploeg I. F. C. aangetreden en zelfs bleek onze ijverige Kees, die vorig jaar zo ongelukkig was bij HVV een beenbreuk op te lopen, weer in staat tot 2 maal toe een voltreffer te plaatsen. Deze winst in een zware wedstrijd is belangrijk, vooral na een teleurstellende nederlaag, zoals die van vorige week. Onze ploeg heeft laten zien over voldoende veerkracht te beschikken, hetgeen noodzakelijk is voor het blijven meedraaien in de kopgroep. Dit is een wens, die echt geen wonderbare daden vraagt, om ze in vervulling te doen gaan. Dit moet met een flinke inzet van onze spelers dit seizoen mogelijk zijn. Wij schreven het reeds eerder: de ploeg is nu een goede eenheid welke in staat moet worden geacht elke tegenstander een wil op te leggen. Dat dit uitgerekend tegen onze streekgenoten niet uit de verf kwam, heeft een bepaalde oorzaak, welke ergens in een heel ander vlak ligt, dachten wij. Maar zover analyseren wij niet.

Jac.

Dank voor medewerking

Zoals vorige week reeds werd vermeld in het dankbare woordje van ons bestuurslid a. Kouwenhoven, is een droomwens van vele leden en het bestuur thans gerealiseerd: de aanleg van een CENTRALE VERWARMING IN DE CLUBTENT (We hebben aardig wat kou geleden Ton). Zelfs de kleedlokalen zijn bedacht, zodat er niet meer hoeft te worden verzocht om toch vooral de deur van de kantine achter zich te sluiten.......... Dit alles – om precies te zijn dus: een droomwens – is werkelijkheid geworden dank zij de spontane medewerking van Fa. Verbakel en Tass uit Loosduinen en De Lier. (Joop), het lasbedrijf C. Elswijk alhier, die voor geringe bedragen de materialen leverden en de firma Z. M. Sosef die zelfs de verf gratis schonk. Verschillende actieve leden hebben ons lassende bestuurslid bijgestaan en zo kwam opnieuw een groot stuk werk als bijzondere aanwinst tot stand. Waarvoor alle hulde en dankbaarheid.
Zo zal en MOET Westlandia een goede toekomst tegemoet gaan,(klopt hè gezien met de ogen van nu)

Jac.

In de volgende oude doos: Wedstrijd: Stolwijk - Westlandiaan van 24 november 1968.

Tonoudedoos