Home » Nieuws » Verhoging kantineprijzen per 1 januari 2019

Verhoging kantineprijzen per 1 januari 2019

📁 Nieuws 📅 vrijdag 04 januari 2019

Beste Westlandiaan,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en een sportief en bovenal gezond 2019!
Een jaar waarin het een en ander gaat veranderen door fiscale wijzigingen.

Zo gaat per 1 januari 2019 het lage Btw-tarief van 6% naar 9%, iets wat ook nadelig is voor consumenten en ook voor ons als sportvereniging, daar wij ook meer Btw moeten gaan afdragen over de drankverkoop in onze kantine. Ook heeft onze belangrijkste drankleverancier (Heineken) aangegeven dat zij per 1 januari 2019 een (gemiddelde) prijsverhoging zullen doorvoeren.

Deze ontwikkelingen zijn voor onze vereniging dan ook de directe aanleiding om de prijzen van onze consumpties over de gehele linie met €0,10 per consumptie, oftewel +/- 5%, per 1 januari 2019 te verhogen. De prijzen van de overige producten zullen, daar waar nodig, ook per 1 januari 2019 worden aangepast.

Deze aanpassing leidt helaas tot minder ‘afgeronde’ prijzen. Mede om die reden willen we nogmaals bij alle bezoekers erop aandringen om zoveel als mogelijk ‘elektronisch’ te betalen. Dit scheelt veel werk met wisselgeld en we lopen hierdoor minder risico’s.

Vertrouwende op een ieders begrip voor deze maatregelen,

Namens het bestuur van R.K.V.V. Westlandia,
Reinier Persoon, penningmeester.