Home » Nieuws » PUMA bezoekt Westlandia donderdag 14-2

PUMA bezoekt Westlandia donderdag 14-2

📁 Nieuws 📅 maandag 11 februari 2019
PUMA bezoekt Westlandia donderdag 14-2

Met een bus (afgeladen met PUMA Future & PUMA ONE PowerUp modellen, en een ingebouwde Playstation) bezoeken we voetbalclubs in Nederland. Op donderdag 14-2 Westlandia. Consumenten kunnen zo gratis kennis maken met de PUMA voetbalschoenen, tijdens een training en/of wedstrijd. Dit seizoen hebben we in lijn met ons seasonal story Gaming een FIFA Free Kick skill game toegevoegd aan ons bezoek. Men kan zo d.m.v. het voltooien van een uitdaging verschillende prijzen winnen (onderstaand een overzicht).

Westlandia leden kunnen tijdens de trainingsavond a,s. donderdag de nieuwste schoenen testen op het veld (maat 34.5 t/m 47 aanwezig). De bus wordt begeleid door Freestyle voetballers. Dit seizoen hebben we een additioneel side-event toegevoegd dat in lijn is met de seasonal story Gaming. We zullen de FIFA Skill Game: Freekick challenge uitzetten bij elk bezoek. Westlandianen kunnen hier hun highscore neerzetten.

De prijzen:

Dag Highscore: Win PS4 Store kaart twv E20

Overall Highscore: Reis voor je team (15 man + 2 begeleiders) naar BvB wedstrijd

2 e Plaats highscore: Win een Marketing comm. outfit voor je team (15 man), bestaande uit shirt, short, sokken

3 e plaats highscore Win een Lukaku gesigneerde schoen