Home » Nieuws » Bestuur draagt Ton van Marrewijk voor als nieuwe voorzitter

Bestuur draagt Ton van Marrewijk voor als nieuwe voorzitter

📁 Nieuws 📅 woensdag 10 april 2019
Bestuur draagt Ton van Marrewijk voor als nieuwe voorzitter

Het bestuur van Westlandia heeft bekend gemaakt dat zij Ton van Marrewijk voordragen als nieuwe voorzitter.
Wanneer de leden akkoord gaan zal, in  de komende ledenvergadering in september, de huidige voorzitter Geo van der Wilk opgevolgd worden door Ton van Marrewijk.
Ton is reeds vanaf zijn jongste jeugd lid van de club en is er tot zijn 32e jaar voetballend actief geweest.  Daarna heeft hij diverse functies vervuld in de technische commissie en in de jeugd.

In de afgelopen zes jaar is hij als jeugdvoorzitter onderdeel  van het huidige hoofdbestuur.

Het bestuur is blij dat Ton de handschoen wil oppakken om de ingezette koers van de vereniging samen met het bestuur en de vele vrijwilligers verder vorm te geven.

tonvanmarrewijk2