Home » Nieuws » 'Voetballen in het zonnetje'

'Voetballen in het zonnetje'

📁 Nieuws 📅 woensdag 26 juni 2019
'Voetballen in het zonnetje'

Programma: De eerste ronde begint om 13.00 uur.

Op zaterdag 29 juni a.s. sluiten we het seizoen af met het 7x7 toernooi 'Voetballen in het zonnetje'. Er kan nog ingeschreven worden tot vrijdagavond 18.00 uur!

Na het succesvol verlopen toernooi van het afgelopen jaar is het de tweede keer dat we dit toernooi spelen ter nagedachtenis van de in het najaar van 2017 overleden Westlandiaan en clubman Gerard de Vreede.

De wedstrijden vangen aan om 13.00 uur en aansluitend is er een gezellige 3e helft! 12.30 uur aanmelden bij de toernooicommissie, zodat de wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

Verzin een originele naam voor je team en geef je nu op met je voetbalteam, vrienden, hok, collega's of familie via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Je hoeft niet bij Westlandia te voetballen!

Reeds aangemeld:

Nakkie Breda