Home » Nieuws » 'Voetballen in het zonnetje': nog minimaal 3 teams gezocht!

'Voetballen in het zonnetje': nog minimaal 3 teams gezocht!

📁 Nieuws 📅 maandag 17 juni 2019
'Voetballen in het zonnetje': nog minimaal 3 teams gezocht!

Op zaterdag 29 juni a.s. sluiten we het seizoen af met het 7x7 toernooi 'Voetballen in het zonnetje'. Er worden nog minimaal 3 teams gezocht om het toernooi door te kunnen katen gaan. Maar meer us altijd beter!

Na het succesvol verlopen toernooi van het afgelopen jaar is het de tweede keer dat we dit toernooi spelen ter nagedachtenis van de in het najaar van 2017 overleden Westlandiaan en clubman Gerard de Vreede.

De wedstrijden vangen aan om 13.00 uur en aansluitend is er een gezellige 3e helft! We spelen om de wisselbokaal bij dames en heren.

Verzin een originele naam voor je team, vermeld of dit een dames- of herenteam is en geef je nu op met je voetbalteam, vrienden, hok of familie via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste aanmeldingen zijn binnen!

Reeds aangemeld:

Heren Dames