Home » Nieuws » Nieuws dames en meisjes » Gezellige trainingsdag Westlandia dames.

Gezellige trainingsdag Westlandia dames.

📁 Dames en meisjes 📅 zondag 21 januari 2018
Gezellige trainingsdag Westlandia dames. Gezellige trainingsdag Westlandia dames. Gezellige trainingsdag Westlandia dames. Gezellige trainingsdag Westlandia dames.

 

De staf van de Westlandia dames organiseerde zaterdag 20 januari een heuse trainingsdag. Op een voor enkele dames erg vroeg tijdstip werd begonnen met een zaalvoetbaltoernooi.

Hoofdscheidsrechter Ap Olsthoorn zag om half tien de dames van Westlandia 1 en 2 zich verzamelen in de kantine. Om tien uur precies gaf Olsthoorn het sein voor een zaalvoetbaltoernooi. Enkele trainers vulden de selecties aan en het ging er direct al fanatiek aan toe. Tijdens het toernooi waren punten te verdienen die meegenomen werden naar het middagprogramma. De speelster met de meeste punten zou zich ‘trainingsdagwinnaar 2018’ mogen noemen. Op veld 1 bleek het groene team de meeste punten te hebben gepakt en op veld 2 was het, het gele team dat met de eer ging strijken.  Niet alleen de uitslagen van het toernooi werden na afloop besproken maar ook de afleiding en de panna van een van de trainers. Na het zaalvoetbaltoernooi werd in de kleine kantine een prima lunch geserveerd. Tijdens de lunch hield de hoofdtrainer een praatje en werd niet alleen teruggekeken op de eerste seizoenshelft, maar ook vooruitgekeken naar het vervolg na de winterstop. Met de beide teams werd ook de doelstelling vastgesteld. Dames 1 gaat vol voor het kampioenschap en dames 2 gaat top 3 proberen te spelen. Na de lunch vertrok het gezelschap naar de bowling in De Lier. Vera pakte daar met 150 punten de hoogste score. Op enkele banen werden alternatieve bowlingbal-gooi-mogelijkheden uitgeprobeerd. Zonder schade werd de bar opgezocht waar hoofdscheidsrechter Ap de prijzen uitreikte. De derde plaats was voor Monica, het zilver voor Patricia en het goud voor Irene. Veel dames waren nog aanwezig bij de wedstrijd van Westlandia tegen Quick en bleven nog even hangen voor de ‘derde helft’. Een prima trainingsdag die een mooie basis heeft gelegd voor de tweede seizoenshelft.  

Cor Spruijt

Deel dit artikel met je vrienden