Home » Nieuws » Nieuws dames en meisjes » Gezocht trainer voor dames 1 en trainer voor dames 2

Gezocht trainer voor dames 1 en trainer voor dames 2

📁 Dames en meisjes 📅 dinsdag 14 augustus 2018

Gevraagd trainer Dames 1 

Voor dit seizoen zijn wij voor onze Dames 1 op zoek naar een nieuwe trainer(m/v) voor de dinsdag- en donderdagavond en uiteraard ook aanwezig is op zaterdag bij de wedstrijd.

Het team bestaat uit ervaren speelsters die vorige seizoen kampioen zijn geworden en dit seizoen uitkomen in de 3e klasse. 

We zoeken iemand die houdt van voetbal, graag werkt met een groep enthousiaste dames, iemand die niet bang is om te zeggen dat we soms even onze mond moeten houden en ervoor zorgt dat we na een training moe maar voldaan van het veld lopen. 

Ben je geïnteresseerd? Of ken je iemand die goed bij ons past? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Gevraagd trainer Dames 2 

Voor dit seizoen zijn wij voor onze Dames 2 op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdag- en donderdagavond en uiteraard ook aanwezig is op de zaterdag bij de wedstrijd. 

Het team is een mix van dames die al langere tijd voetballen en dames die sinds kortere tijd het team zijn komen versterken.

Houd je van voetbal en wil jij deze enthousiaste gezellige dames een leuk, leerzaam en sportief seizoen geven? 

Of ken jij iemand die goed bij ons past? 

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Deel dit artikel met je vrienden