Home » Nieuws » Nieuws dames en meisjes » Ladiesday

Ladiesday

📁 Dames en meisjes 📅 vrijdag 26 april 2019
Ladiesday

Op zondag 19 mei beleeft Westlandia rond de laatste thuiswedstrijd van het eerste, Westlandia - HSC’21 voor de tweede keer in het bestaan van de vereniging een heuse Ladiesday. Dit initiatief komt van een groepje speelsters van de Dames selectie van Westlandia. Vera Koot, Monique Franken en Ingrid Vermeer hebben allerlei bezigheden bedacht voor, tijdens en na de laatste thuiswedstrijd, waarbij de Dames en de Meisjes van Westlandia een rol spelen.

De dames en meisjes van Ladiesday zijn op die zondag te herkennen aan een T-shirt dat gesponsord wordt door Grand Café Restaurant Bij5, De Pianobar en Brasserij Mirell

• Het begint met een voorwedstrijd van de Meisjes MO17. Om 11.30 spelen zij een voorwedstrijd tegen een MeisjesMO17 van SC ’t Gooi uit Hilversum.
  • De Westlandia Ladies delen voor aanvang van de wedstrijd van het eerste programmaboekjes uit.
  • Tijdens de wedstrijd Westlandia -HSC’21 zullen er ballenmeisjes zijn. Meisjes vanaf 8 jaar die het leuk vinden dit te doen, kunnen zich opgeven bij de organisatie van de Ladiesday.
  • Voor kinderen is er een springkussen
  • Voor, tijdens en na de wedstrijd draaien de Westlandia Ladies bardiensten in de kantine.
  • Ook tijdens de inmiddels befaamde Derde Helft met een Deejay en een Zanger zijn de Westlandiaanse Ladies actief achter de bar.

Aan deze Ladiesdag is een loterij gekoppeld. Er worden 1250 loten aan de man gebracht voor € 3,- per lot met als speciale actie: 4 loten voor € 10,-.

De hoofdprijs is € 200,- handje contantje. Verder € 100,- en 2x € 50,- en nog meer leuke prijzen.

De opbrengst gaat naar de damesselectie. Het zal oa besteed worden aan teambuildingsactiviteiten.

Op donderdag 18 april startte de verkoop van loten. Dat liep voortvarend. Er werden meteen al veel loten verkocht. We zouden iedereen willen oproepen om onze voetballende Dames en Meisjes te ondersteunen met het kopen van loten.

De trekking van deze loterij is het hoogtepunt van de Ladiesday. Dat gebeurt na de wedstrijd van het eerste om 17.00 uur. De uitslag wordt ook bekend gemaakt via de website en via Facebook

We raden iedereen aan om naar De Hoge Bomen te komen om de tweede Ladiesday op Westlandia mee te maken. Het is een mooi initiatief dat ondersteuning verdiend. Dat kan door erbij te zijn. De Dames van Westlandia zijn overigens ook erg geholpen met versterking van de teams. Met Ron Janssen als nieuwe trainer willen ze in het komende seizoen goed voor de dag komen.

JvdM