Home » Nieuws » Nieuws junioren » Toernooi Rijnpoort Makelaars - Virro, European Textiles

Toernooi Rijnpoort Makelaars - Virro, European Textiles

📁 Junioren 📅 zondag 19 augustus 2018
Toernooi Rijnpoort Makelaars - Virro, European Textiles

Na 3 toernooidagen eerder dit jaar organiseert Westlandia in samenwerking met de sponsoren Rijnpoort Makelaars en Virro, European Textiles op zaterdag 25 augustus 2018 het vierde jeugdtoernooi.

De organisatie heeft voor dit toernooi aansprekende tegenstanders weten uit te nodigen.

De deelnemende verenigingen aan het Rijnpoort Makelaars JO15-1 selectietoernooi zijn: Alexandria’66, DHC, JVOZ, Quick, Quick Boys en Westlandia.

De deelnemende verenigingen aan het Virro, European Textiles JO14-1 selectietoernooi zijn: Alphense Boys, De Meern, DHC, JVOZ, Quick Boys, Zwaluwen en Westlandia.

Het toernooi begint om 10.00 uur. De organisatie hoopt op aangenaam voetbalweer en een prettige voetbalsfeer.

Kijk hier voor het toernooiboekje.