Home » Nieuws » Nieuws junioren » Een nieuw team in de Westlandia familie: JO8-6 !

Een nieuw team in de Westlandia familie: JO8-6 !

📁 Junioren 📅 maandag 14 januari 2019
Een nieuw team in de Westlandia familie: JO8-6 !

Eerste wedstrijd Westlandia JO8-6 

Zaterdag 12 januari was de dag dat JO8-6 haar eerste wedstrijd mocht spelen. Voor het eerst op een half veld met grote goals. De meeste spelertjes spelen al een tijdje samen, extra leuk om nu samen de JO8-6 te mogen zijn. De tegenstander was Westlandia JO8-5, leuk omdat hier ook meerdere bekenden spelen van de spelertjes. 

De dag begon al goed met een tas met nieuwe tenues! Iedereen kwam al supertrots het veld op, snel een foto en aftrappen maar. Het weer was lekker ruig, wind en regen…maar daar word je een grote jongen/meisje van zeggen de trainers. 

Boem 1-0 achter, een mooi schot van JO8-5. Het was echt even wennen, maar JO8-6 ging vol overgave de wedstrijd aan tegen de wat grotere tegenstander. Bij rust stond 5-2 achter op het scorebord. Even wat limonade en snel weer verder, want een half veld is echt gaaf. Na een 6-3 achterstand werd het uiteindelijk nog 6-6, super knap! Dat de spelertjes ook een goede conditie hebben gekregen van de trainingen werd goed duidelijk. De trainer zelf (Peter Berthel) was dan ook een trotse toeschouwer langs de kant. 

Volgende week weer een wedstrijd, dan tegen RKDEO en we hebben er nu al zin in. Westlandia JO8-6 gaat er een mooi half jaar van maken!!

 

Op de foto:

Boven van links naar rechts: Jaro Saarloos, Ferris de Bruijn, Finn Slikkeveer, Finn van Schie, Bas Groenewegen.

Onder van links naar rechts: Fleur van Schie, Bram de Koning, Noah Vis.

 

Deel dit artikel met je vrienden