Home » Nieuws » Nieuws junioren » Fantastische opbrengst Grote Clubactie!

Fantastische opbrengst Grote Clubactie!

📁 Junioren 📅 donderdag 21 februari 2019
Fantastische opbrengst Grote Clubactie!

Onze mooie vereniging Westlandia heeft dit seizoen weer mee gedaan aan de Grote Clubactie. Dat betekent dat onze enthousiaste jeugdleden weer langs familie en buren zijn gegaan om zoveel mogelijk loten te verkopen om een mooie opbrengst voor de jeugdafdeling binnen te halen. En... dat is gelukt!

Er zijn maar liefst 1900 loten verkocht met een opbrengst van 4.000 euro. Een geweldige prestatie!
De opbrengst van de Grote Clubactie wordt ook dit jaar weer volledig gebruikt voor allerlei kinderactiviteiten zoals Sinterklaas, kampnacht en de jaarlijkse barbecue. Ook worden uit de opbrengst sportmaterialen aangeschaft. Daarnaast hebben we de intentie om voor de jeugd in de vakantie een sport/training profdag te organiseren. Daar willen we de opbrengst ook voor gebruiken.

Wij willen de volgende teams in het zonnetje zetten:
Het team JO10-3 heeft de meeste loten verkocht uit de leeftijdscategorie JO8 t/m JO10.
Het team JO12-3 heeft de meeste loten verkocht uit de leeftijdscategorie JO11 t/m JO12.

Als beloning gaan beide teams naar de wedstrijd Sparta – Jong Ajax op vrijdagavond 26 april. Heel veel plezier!

De jeugdleden krijgen in de komende weken de verdiende 30 eurocent per verkocht lot uitbetaald.

Wij bedanken al onze jeugdleden voor hun enthousiasme voor de Grote Clubactie.

Coördinatoren Grote Clubactie
Jeugdcommissie Westlandia