Home » Nieuws » Nieuws junioren » Inleveren wedstrijdkleding, wedstrijdballen, trainingskleding trainers & leiders jeugdteams 2018/2019

📁 Junioren 📅 dinsdag 14 mei 2019

Allereerst wil Westlandia jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de geleverde inzet in het seizoen 2018/2019 en hopen dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op het afgelopen seizoen. Zonder de inzet van zoveel vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.

Het seizoen nadert alweer het einde. Alle wedstrijdkleding, trainingspakken van trainers en leiders, wedstrijdballen, e.d. worden weer ingenomen op de vereniging.

Let op!

Alleen de trainingspakken van de trainers en leiders die stoppen moeten worden ingeleverd, degenen die doorgaan volgend seizoen kunnen deze uiteraard behouden.

Beste trainers, leiders van de Jo19, Jo17, Mo17, Jo15, Jo14,Jo13,Jo12, Jo11, Jo10, Jo9,Jo8 en 4x4

Inleveren kan gebeuren op maandag 17 juni of dinsdag 18 juni van 18.30 tot 20.30 uur.

Om een en ander soepel te laten verlopen hier enkele richtlijnen:

Wij zouden graag van jullie ontvangen:

Een schone complete tas met schone wedstrijdkleding. (tassen met ongewassen kleding worden niet in ontvangst genomen, gaarne ook de tassen schoon inleveren)

Wedstrijdballen,

Ballennet,

Bidons,

Trainingspakken & Trainingsjassen leiders en trainers (ongewassen kleding wordt niet ingenomen)

Mochten er nog zaken zijn waar jullie vragen over hebben, kunnen jullie contact op nemen met de kledingcommissie

Bianca                     06-12567134

Jacqueline               06-30603945