Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia op bezoek bij RVVH

Westlandia op bezoek bij RVVH

📁 Zaterdag 📅 woensdag 24 oktober 2018

Westlandia gaat komende zaterdag op bezoek bij nr. 3 RVVH.

De Ridderkerkse Voetbalvereniging Hercules heeft na 5 wedstrijden pas 2 punten behaald en zal zeker voor eigen publiek willen gaan voor de 1e overwinning van het seizoen.
Dat zijn ze eigenlijk wel aan hun stand verplicht, want in seizoen 2015-2016 speelde de voormalig landskampioen bij de amateurs, nog op het hoogste amateurniveau.

De enige tegenstander in 1B waar we allebei al tegen gespeeld hebben is Heinenoord. Wij verloren in de Hoekse Waard met 2-0 en RVVH pakte op sportpark Ridderkerk 1 punt.
Het scorende vermogen laat echter (nog) te wensen over. Men heeft pas 3x de keeper van de tegenstander kunnen verschalken. Beide teams hebben al 9x extra af moeten trappen

Afgelopen zaterdag werd Westlandia een groot deel van de wedstrijd afgetroefd door BVCB (3-6). Het was voor alle volgers een verrassing dat we vlak voor rust nog op 1-1 kwamen. Na de thee was de tegenstander zeer doeltreffend en liep Westlandia achter de feiten aan.
Door in de slotfase volle bak op de aanval te gaan, kwamen de groen-witte supporters nog een beetje aan hun trekken

Komende zaterdag hebben we zeker weer de vorm en strijdlust van de wedstrijden tegen Brielle en Honselersdijk nodig om de broodnodige 3 punten bij te schrijven.
Vanaf 14:30 uur geven scheidsrechter Dam en 2 neutrale assistenten leiding aan deze wedstrijd aan de Sportlaan 12 (2982 SN) in Ridderkerk.

-------

Westlandia za. 2 speelde zaterdag voor de beker bij VVOR. De mannen van Ron Janssen en Hans v.d. kruk wonnen overtuigend met 5-0.
In de competitie wacht komende zaterdag om 12:00 uur nr. 7 IJVV De Zwervers. Om in het spoor te blijven van koploper Soccer Boys (3 punten verschil) zal dus op de Hoge Bomen gewonnen moeten worden.

-------

Westlandia za. 3 schakelde dinsdagavond knap Zwaluwe 2 (res. Hoofdklasser) met 4-3 uit in de beker. Het 2e van Die Haghe, (verantwoordelijk voor de degradatie van zaterdag 2 ) is komende ronde de tegenstander. Aftrap bij de nr. 8  is 12:00 uur. op sportpark Ockenburgh

Zou mooi zijn als we deze keer wel successen kunnen vieren tijdens Das große Papenfest 2018 van komende zaterdag

Fr@