Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia treft Die Haghe

Westlandia treft Die Haghe

📁 Zaterdag 📅 woensdag 31 oktober 2018

Komende zaterdag is Die Haghe weer eens de tegenstander van Westlandia za. 1.
Na een mindere periode promoveerde de club uit Ockenburgh in de afgelopen 2 seizoen van de 3e naar de 1e klasse en heeft die flow nog vast weten te houden. Op dit moment hebben zij na SHO goede papieren voor de 1e periode in 1B. Dan moet wel de gestaakte wedstrijd tegen de ploeg uit Oud-Beijerland (blessure scheidsrechter) volgende week gewonnen worden. Het staat halverwege de 2e helft 0-0. Dat zou wel bijzonder zijn voor Die Haghe, want die club speelde nog nooit op dit niveau.

Met 10 punten uit 6 wedstrijden staan ze nu al op een keurige 4e plaats. Westlandia heeft met één wedstrijd meer eveneens 10 punten.
Beide teams hebben elkaar al meerdere malen in de 2e en 3e klasse bestreden. Het waren altijd spannende duels om de “dood of de gladiolen”, met veel strijd en er waren zelden grote krachtsverschillen.

De mannen van trainers Roy Wasmus pakten afgelopen ronde knap 3 punten. Zeker in de eerste 40 minuten van de 2e helft waren de groen-witten de bovenliggende partij tegen RVVH. Het was ook mooi om te zien dat de spelers elkaar wat gunden, want bij 2 van de 4 goals werd gekozen voor een assist in plaats van te gaan voor eigen succes.

De heer Steenbergen is door de bond aangewezen om zaterdag vanaf 14:30 deze interessante wedstrijd in goede banen te leiden.
Balsponsor voor deze wedstrijd is TST BV ((Totaal –Service –Tuinbouw) gevestigt aan de Vlotlaan 176 in Monster

-----

Het 2e team gaat op bezoek bij Soccer Boys. Beide teams strijden om de 1e periode. SB. heeft slechts 1 punt meer dan het team van Ron Janssen en Hans v.d. Kruk. Soccer Boys zal zich voor eigen publiek willen revancheren voor het gelijke spel bij Ariston. Westlandia won met 7-2 en houdt hopelijk de goede vorm vast.

----

Ook Westlandia za. 3 deed het afgelopen weekend prima. Bij het 2e team van Die Haghe werd keurig gelijk gespeeld. Zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur zal er weer vol gas gegeven moeten worden, want met een 11e plaats in deze res. 2e klasse zullen onze spelers geen genoegen nemen. Tegenstander VDL heeft slechts 2 punten meer in de stand.

Wie weet wordt het nu ook op het veld een super saterday.
Fr@