Home » Senioren » Zaterdag » SHO volgende tegenstander zaterdag 1

SHO volgende tegenstander zaterdag 1

📁 Zaterdag 📅 donderdag 06 december 2018

Komende zaterdag in de 11e speelronde een mooi duel in Oud-Beijerland.
Daar wacht SHO dat al jaren ervaring  heeft met wedstrijden op het niveau van hoofd- of 1e klasse.
De mede-lijstaanvoerder en kampioen van de 1e periode in 1B, wordt dus een goede graadmeter voor de ontwikkeling van de talenten van de zaterdagselectie

Op sportpark De Kikkershoek zal de achterhoede van Westlandia zeker Bob Vermunt scherp in de gaten moeten. Hij bezorgde SHO met 3 goals in Honselersdijk de 1e prijs van het seizoen en was ook de daaropvolgende wedstrijden doeltreffend. Overigens zal collega-trainer Piet Boon die ervaringen met de goalgetter én de rest van de selectie uit de Hoeksche Waard zeker al met onze technische staf hebben gedeeld.

SHO behaalde in de 5 eerdere thuiswedstrijden van dit seizoen 9 punten. Zowel Brielle als Kloetinge konden  met 3 punten op zak genieten van de terugreis .

Westlandia had het de laatste 2 uitwedstrijden (Forum Sport en Rijsoord) zeker in de 1e helft lastig. Het leverde in beude duels ook geen punten op.
Afgelopen zaterdag was Deltasport grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij. Door onze onverzettelijkheid en de scherpte voor de goal pakten de groen-witten in de slotfase nog 1 punt. Zeker de neutrale toeschouwer kon genieten van veel fraaie doelpunten en een 4-4 eindstand.

Scheidsrechter v.d. Helder zal leiding geven aan de wedstrijd op Sportpark Kikkershoek Langeweg 18 3262LE in Oud-beijerland

----------

Voor het 2e en 3 team staat zaterdag al weer de laatste ronde voor de winterstop op het programma, tenzij het 2e nog in december in moet halen tegen Vitesse D.
Koploper Westlandia 2 heeft om 12:00 een uitwedstrijd bij nr. 10 Ariston’80. Ruim een half uur na het laatste fluitsignaal in Delft,  zal bekend zijn wie in het duel tussen nr. 2 Soccer Boys en nr. 3 Alexandria’66 aan het langste end getrokken heeft.

Westlandia 3 speelt op de Hoge Bomen om 14:30 uur tegen GDA. Beide teams gaan uitmaken wie er als nr. 5 mag overwinteren in de res. 2e klasse C

BEKERPROGRAMMA voor de zaterdagteams
15 december Westlandia 3 – De Jodan Boys 4