Home » Senioren » Zaterdag » Westlandia speelt voor de beker bij Be Fair

Westlandia speelt voor de beker bij Be Fair

📁 Zaterdag 📅 donderdag 20 december 2018

Westlandia gaat komende zaterdag proberen de volgende ronde van de districtsbeker te bereiken Voor een plaats in de 1/16 finales zal wel gewonnen moeten worden van Be Fair.

Zaterdag 1 speelde 2x eerder in het verleden bij  deze club. Dat waren toen wedstrijden in de 2e klasse. We begonnen met een 2-1 nederlaag in februari 2015. Ruud Bijl redde toen de eer voor de groen-witten.
Een half jaar later was er 2-1 winst voor ons door o.a. een goal van Dennis Verbeek. Mede door die 3 punten waren we toen koploper in de 2e klasse. Later dat seizoen promoveerde wij via de nacompetitie naar de 1e klasse.

Be Fair speelt nu in de 3e klasse en is bezig aan een goed seizoen. De ploeg uit Waddinxveen staat op een 2e plaats en heeft de beste papieren voor de 2e periode. Door in de competitie in 12 wedstrijden niet te verliezen werden al 26 punten bij elkaar gesprokkeld (doelsaldo 24-12).
In de bekerpoule werden Excelsior R. en Gouderak verslagen. In de 1e ronde werd ROAC uitgeschakeld.

Westlandia en de beker..... dat is geen beste match. Het wordt pas de  2x dat zaterdag 1 in december nog actief is in het bekertoernooi. Mooie uitdaging voor hoofdtrainer Roy Wasmus en zijn mannen om dus voor het eerst in de historie te "overwinteren".

Het wordt echter wel puzzelen voor de technische staf, want een aantal selectiespelers zit in Londen om landgenoten aan te moedigen bij het WK-pijltjes gooien.

De wedstrijd aan de Toernooiweg 101 (2741 LE) in Waddinxveen staat onder leiding van mevr. V.d. Helm. Aftrap is om 14:30 uur.
----

Westlandia za. 3 versloeg vorige week Jodan Boys en zal ook in 2019 nog actief zijn in de districtsbeker.

Wie weet tot zaterdag.
Mooie feestdagen en een voorspoedig 2019