Home » Senioren » Zaterdag » Dinsdag bekerwedstrijd voor zaterdag 1

Dinsdag bekerwedstrijd voor zaterdag 1

📁 Zaterdag 📅 maandag 25 februari 2019

Na de mooie overwinning tegen Honselersdijk volgde afgelopen zaterdag een 2-0 zeperd bij Die Haghe. Door de absentie van veel potentiële basisspelers, moest de technische staf weer behoorlijk improviseren. Westlandia kon mede daardoor in Den Haag geen vuist maken en kreeg pas in blessuretijd van de 2e helft de eerste echte uitgespeelde kans in de 16 van de tegenstander. Een slechte generale dus voor de bekerwedstrijd tegen Sportlust'46.

De ploeg uit Woerden was de afgelopen 2 seizoenen ingedeeld in de 1e klasse bij Westlandia. De 4 onderlinge competitieduels gingen allemaal verloren. Sportlust miste eind vorig seizoen op een haar na de promotie naar de hoofdklasse.
Wel won men in mei 2018 de districtsbeker door FC 's-Gravenzande in de finale met 2-0 te verslaan
De beloning was een ticket voor de landelijke beker. In de 1e voorronde was HBS in augustus 2018 met 4-1 te sterk op Sportpark Cromwijck.

Nu is men ingedeeld in de 1e klasse C.  Na 17 wedstrijden voert men met 40 punten de ranglijst aan.
Afgelopen zaterdag werd op eigen veld de 2e periode gepakt.

De wedstrijd tegen bekerhouder staat dinsdagavond vanaf 20:00 uur onder leiding van de heer Rampersad. Wie weet kan Westlandia stunten tegen de ploeg in vorm.

Fr@