Home » Senioren » Zaterdag » P3 start voor zaterdag 1 bij BVCB

P3 start voor zaterdag 1 bij BVCB

📁 Zaterdag 📅 woensdag 06 maart 2019

Dat opleiden met vallen en opstaan gaat, liet de zaterdagselectie eind februari wel zien. In de competitiewedstrijd bij Die Haghe ging het 1e door de ondergrens, maar 3 dagen later stond er een echt én hecht team in de bekerwedstrijd tegen Sportlust'46. De koploper van 1C en bekerhouder uit Woerden ontsnapte dankzij een 1-0 overwinning maar ternauwernood aan uitschakeling in de 3e ronde van de de districtsbeker.
Voor de technische staf was het mooi om te zien hoe de jonge talenten zich in die wedstrijd lieten gelden.
Afgelopen dinsdag was er dan de wedstrijd in het Haaglanden Voetbaltoernooi. Westlandia had wel veel balbezit, maar werd amper gevaarlijk in de 16.
SC Monster had over de gehele wedstrijd gezien  de meeste en de beste (zelfs 110% ) kansen, maar men wist er géén een te verzilveren. In de 89e minuut was het Shane Bruinen die met een mooie actie  door de benen van de keper de winnende goal in de touwen schoot.

Komende zaterdag wacht weer een andere wedstrijd.  Westlandia gaat dan op bezoek bij BVCB.
De enige keer dat we op Sportpark "De Sporthoek" te gast waren, was in september 2014. Het werd toen 2-2. Marvin Vollebregt zal waarschijnlijk de enige basisspeler van Westlandia zijn die daar komende zaterdag voor de 2e maal in actie gaat komen.

Aan de de heenwedstrijd op de Hoge Bomen bewaren we geen al te beste herinneringen. Ondanks dat we met mazzel 1-1 gingen rusten, kregen we na de rust geen vat meer op de tegenstander. De eindstand werd 3-6. BVCB zal graag weer willen gaan voor een mooie overwinning, want dat is al weer 6 wedstrijden geleden.

Aftrap  van de 1e wedstrijd in de 3e periode op Sporthoekpad 1; 2661 GV Bergschenhoek is rond de klok van half 3. De heer Noordhoek is door de bond aangesteld om de met 2 neutrale assistenten de wedstrijd te fluiten.

------
Voor Zaterdag 2 staat er zaterdag in Rotterdam om 13:00 een topper op het programma. Westlandia gaat als koploper naar nr. 3 Alexandria'66. Het onderlinge verschil is nu 8 punten. Gelet op het aantal niet inzetbare spelers van de selectie, zal een herhaling van de thuiswedstrijd (7-1) niet gaan gebeuren.
Voor de gastheer staat de 2e periodetitel op het spel.

Westlandia za. 3 heeft ook een topaffiche. HVC'10 komt op bezoek en dat is toevallig de directe concurrent voor P2. Beide teams hebben pas 2 verliespunten in deze periode
Aftrap op de Hoge Bomen is om 14:30 uur

Fr@