Home » Senioren » Zondag » Voorbereiding zondagselectie

Voorbereiding zondagselectie

📁 Zondag 📅 maandag 23 juli 2018

De sterk vernieuwde zondagselectie start deze week met de 2e fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Edwin Grünholz, zijn staf en selectie staan voor een mooie uitdaging in de 3e divisie, maar ook in de beker.

Op zondag 19 augustus om 14:00 uur speelt Westlandia nml. voor de TOTO KNVB-beker in de 1e voorronde tegen JOS Watergraafsmeer (Drie Burgpad 3, 1097 HK Amsterdam). Wij zijn vaker te gast geweest op  Sportpark Drieburg, maar van de laatste 3 wedstrijden in de hoofdklasse wisten we alleen in april 2016 te winnen.

JOS/W. speelt op dit moment in de 1e klasse. Afgelopen seizoen pakte men wel de 1e periode maar eindigde uiteindelijk als 4e in de eindstand van de 1e klasse. In de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse werden zij, ondanks een veldoverwicht en voldoende kansen, uitgeschakeld door HVCH. Met het aantrekken van 16 spelers, waaronder een aantal routiniers en nieuwe hoofdtrainer Cor ten Bosch gaat men opnieuw op jacht naar prijzen. Het kan dus een boeiende wedstrijd gaan worden in Amsterdam.

De winnaar van het bekerduel Jos/W.-Westlandia speelt later in die week in de 2e voorronde thuis tegen de winnaar van SteDoCo -Cluzona. Na deze 2 voorrondes volgt pas de 1e echte ronde met clubs uit het betaalde voetbal.

Op 26 augustus start de competitie in de 3e divisie. Westlandia gaat dan op bezoek bij promovendus Goes. Een week later komt EVV naar sportpark De Hoge Bomen.

Om met deze temperaturen ..... goed beslagen ten ijs te komen....., zullen er de komende 3 weken naast de trainingen ook oefenwedwedstrijden gespeeld gaan worden. Een overzicht van de geplande oefenwedstrijden:

• Zaterdag 4 augustus 14:30 uur ASWH - Westlandia zo.
  • Dinsdag 7 augutus 20:00 uur Westlandia zo. - Rijnsburgse Boys
  • zaterdag 11 augustus 17:00 uur Westlandia - Excelsior M.

Fr@