Home » Senioren » Zondag » Speelronde 3: ADO'20 - Westlandia

Speelronde 3: ADO'20 - Westlandia

📁 Zondag 📅 woensdag 05 september 2018

Na de wedstrijd tegen EVV had de technische staf mooie aanknopingspunten, behoorlijk wat verbeterpunten, maar geen wedstrijdpunten.

Westlandia begon afgelopen zondagmiddag prima tegen de club uit Limburg. Na een aantal goede aanvallen en kansen, gaf Can Memişoğlu een assist uit het boekje en Mark v.d. Zalm rondde vervolgens fraai af. Wat er daarna in het veld met Westlandia gebeurde, is voer voor o.a. laptop-trainers, video-analisten en/of fysiologen. EVV werd, zeker na de 1-1, sterker en pakte aan het slot van de 2e helft verdiend de overwinning.

Komende zondag nieuwe ronde en nieuwe kansen. Westlandia gaat op bezoek bij ADO’20. Het wordt de 25e keer dat de teams een competitiewedstrijd tegen elkaar spelen.
De balans in de 12 wedstrijden in Heemkerk is in evenwicht, want beide teams wisten 5x te winnen en 23 goals te scoren. De laatste keer dat we te gast waren op De Vlotter verloren we met 4-2 ( Jessie v.d. Burg en Jeroen Spruijt).

ADO'20 is dit seizoen moeizaam begonnen. In de TOTO-KNVB beker was er al direct een teleurstelling te slikken. Hoek was in Zeeland met 3-0 te sterk. De Zeeuwen verloren vervolgens van Gemert, dat het nu tegen Feyenoord op mag nemen.....
In de openingswedstrijd van de competitie kwam men op eigen veld tegen HBS niet verder dan 0-0.  Afgelopen weekend was er de kentering en werd JVC in Cuijck verslagen. Door dat resultaat staat de club van de "superezels" op een gedeelde 4e plaats.

Zondag hoopt men die goede lijn door te trekken om dan na afloop samen met de groen-witten de Heemskerkse kermisweek feestelijk af te sluiten. Voor dat laatste zijn de Westlandianen wel te porren, maar of dat lijntje stand zal houden, weten we rond de klok van 4 uur.

Fr@

Adres Sportpark de Vlotter:  Oosterweg 4C, 1968 KN Heemskerk